Керівницю «Ласки» звільнили

4
14
Керівницю «Ласки» звільнили
Очільниця КП «Ласка» Богдана Новарчук написала заяву на звільнення з посади.

Про це йшлося у середу, 30 травня, під час сесії міськради.

Перед початком сесійного засідання у залу прийшли представники ГО «Волинське об’єднання зоозахисту» і вимагали звільнити керівництво притулку для тварин.

Своєю чергою, в.о мера Григорій Пустовіт повідомив, що Богдана Новарчук написала заяву на звільнення. З 1 червня вона не буде працювати в «Ласці».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода=( людина все організувала з нуля. До неї собак просто стріляли, хоча може хтось і далі так хоче щоб було. Та і організувати притулок, домагатися щоб на нього виділили кошти це була дійсно пооведена робота, а зараз хтось прийде на все готове і не факт що тваринам від цього стане краще..
Відповісти
Про що ви говорите??Всі виділені кошти на тварин не йшли,там все собі в карман.Раніше тварин відстрелювали,а при Новарчук вони вмирали в муках!!!
Відповісти
Я бачила фото і відео в яких умов, в яких жили тварини в притулку. За це не звільняти, за це судити потрібно
Відповісти
День гарних новин!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні