Світлана Лобода показала пікантні фото

4
-6
Світлана Лобода показала пікантні фото
Світлана Лобода після народження другої доньки тішить прихильників новими пікантними знімками.

Про це повідомляє 24 канал.

Українська співачка Світлана Лобода нещодавно вдруге стала мамою. За інформацією ЗМІ, пологи відбулись 24 травня. Однак артистка досі не прокоментувала ані цих даних, ані імені новонародженої дівчинки. Також Світлана Лобода наразі тримає в секреті ім'я батька дитини, що викликає чимало чуток у пресі.

Те, що у співачки таки з'явилась друга донька, сумнівів не залишає, адже Світлана Лобода показала новонароджене маля та перші пікантні фото після пологів. На знімках зірка позує у вбранні зі звабливим декольте. Співачка не приховує своєї сексуальності, опустивши бретельки одягу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повилазили
Відповісти
Губатеньке, страшненьке, дурну....теньке.
Відповісти
Повна лабуда...
Відповісти
Чому ви піарите цю шалавк.Та на неї дивитися бридко,плюнути.У неї стида ні совісті нема.Де Божі заповіді.Кому вона потрібна,рожає хац рожає.яу неї нічого людського немаю,твартнниц потяг до сексу.Бол на на одне місце
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні