На Волині водій не захотів безплатно везти дітей загиблого військового

6
7
На Волині водій не захотів безплатно везти дітей загиблого військового
Дітей загиблого атовця Романа Луцюка не захотів безплатно перевозити водій автобуса.

Про це написала у Фейсбуці вдова Тетяна Луцюк.

29 травня дві доньки загиблого поверталися із села Шклінь Горохівського району. Вони сіли в автобус «Львів – Луцьк». Діти сказали водієві, що в них посвідчення сім’ї загиблого, шофер наполіг, щоб діти заплатили гроші.

«Зустрівши дітей, я запитала цього водія, чи він себе нормально почувається, беручи гроші за проїзд від таких дітей. На що він мені відповів: «Я ж їх не висадив, і таку категорію осіб ми не возимо безкоштовно». Разом з тим він почав мені тикати гроші, щоб я забрала, але я йому відповіла, що справа не в грошах, а в елементарній повазі, і гроші не взяла. Просто попросила назвати своє прізвище, на що він мені хамовито добив: «Ти ніхто, щоб я тобі щось казав», - йдеться у дописі.

«Я пішла до диспетчера, щоб все-таки дізнатись прізвище водія. Виявилося, що це водій Львівського АТП 14631, пан Малетич», - додала жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в до чого тут водій?Пан Порошенко підписав закон,то нехай возить безкоштовно усіх інвалідів,АТОшників,багатодітних,і т.д.До чого тут повага???То ВАС усіх в задницю кожному цілувати???Тільки й тикаєте свої посвідчення.Не принижуйтесь і не падайте так низько.Держава кошти виплатила за загиблого?Земельну ділянку отримали?Тож будь ласка сплачуйте за проїзд.Ваші діти ні чим не кращі зі інших,а інші діти ні чим не гірші за ваших.
Відповісти
Мразота ти !
Відповісти
Найманці!??(( Виходить, що воювали за гроші, земельні наділи, халяву в проїзді і т.д.!!???(( А хіба Вітчизну не даром захищають!??((
Срамота й годі! Звикли до халяви!.. Якщо ж добре підрахувати хто й при яких обставинах був покалічений, то близько 80% по п‘яні, по дурі, по невиконанню наказу! Важко уявити що то за вояки, їх родичі, які рази грошей готові плакатись в соцмереЖАХ!!!((
Відповісти
Є закон! Його треба виконувати! Знак оклику! Навіть по при коментарі аморальних виродків,які від призову поховалися за спідницями,тепер сидять коментарі клацають.Ганьбище!
Відповісти
чому держава порозпродувала транспортні підприємства,були б вони державні не було б постійно отих скандалів!
Відповісти
нехай держава своїм коштом поставить "валідатори" для пільговиків,а пільговикам роздасть спеціальні картки,І буде облік ,який перевізник,і на яку суму перевіз пільговиків,і при розрахунку податків вираховувати ту суму з податку на перевізника,і це раз і на завжди припинить оті постійні скандали між перевізниками і пільговиками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні