У селищі біля Луцька - буча: дослідній станції «підсунули» нового директора

7
1
У селищі біля Луцька - буча: дослідній станції «підсунули» нового директора
До Волинської державної сільськогосподорської дослідної станції входять три господарства - "Еліта" (селище Рокині), "1 травня" (Рожищенський район), "Перемога" (село Баківці, Луцький район).

Згідно з нинішнім статутом дослідної станції, директор господарства "Перемога" - Олег Яворський. Київський інститут картоплярства з порушенням ініціював конкурс на заміщення вакансії директора господарства "Перемога".

"Нам сказали, що конкурс відмінили. А сьогодні приїхав представник академії і привіз нового очільника. Найбільше, що обурило - цього керівника незаконно призначили", - каже заступник директора з наукової роботи Волинської державної сільськогосподорської дослідної станції Оксана Пузняк.

Працівники "Перемоги" кажуть, що нового директора Володимира Колодійчука не знають, за професією - він будівельник. Колектив обурений таким призначенням, мовляв, Олег Яворський, професійний керівник і підстав на його звільнення - немає.

"Ситуація незрозуміла взагалі. Це рейдерське захоплення. а чому поганий старий директор? Що він не так зробив? Ніхто нічого не поснює", - говорить голова профспілки Олександр Голій.

Відтак, відзавтра працівники господарства "Перемога" планують зустрітися з очільником Волинської ОДА Олександром Савченком.

Після перипетій Олега Яворського доправили до лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о багато про Яворського можем розказати і його мутки
Відповісти
Смт. Рокині а не село, і Голій а не Гулій
Відповісти
Співчуваю Яворському::так з під носа забрали мільйони , ойойой .....
Відповісти
Хватить красти , працюйте на державу
Відповісти
За 4 роки Яворський виріав близько 2 тисяч голів врх 1000 свиней та всі комплекси здав на металолом
Відповісти
коли Яворський прийшов на посаду директора голів врх було не 2000,а 200 і свиней може з 100
Відповісти
Не стаття, а проплачена Яворським заказуха.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні