--> На березі Стиру хотіли зробити ще один замок Любарта. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На березі Стиру хотіли зробити ще один замок Любарта. ФОТО

7
7
На березі Стиру хотіли зробити ще один замок Любарта. ФОТО
У Луцьку на березі Стиру пропонували зробити готель та офісні приміщення у формі в'їзної вежі замку Любарта.

Відповідний проект опублікований на сайті Всеукраїнського конкурсу архітектури та урбаністики.

Авторами проекту є архітертори Юлія Рогожина та Назар Книш від студії архітектури і дизайну «Domum Group».

За проектом, над Стиром у Луцьку планувалось будівництво торгово – розважального об'єкту з готельним комплексом та офісними приміщеннями.

Головною ідеєю комплексу стала в'їздна вежа Замку Любарта. Архітектура комплексу поєднала історичні мури і сучасне скло. Композиція старих і новітніх елементів мала підкреслити величне минуле міста та здатність підлаштовуватись під сучасні тенденції.

Проте проект так і не був реалізований.

Як зазначають розробники, ескізний проект торгово-розважального об'єкту із готельним комплексом і офісними приміщеннями в м. Луцьк було підготовлено для забудовника UBC. У документах вказавно і адресу нового комплексу - Луцьк, вул. Ковельська, 17.

Саме компанія UBC мала забудовувати скандальну ділянку на Ковельській, 17. Інтереси забудовника частково представляв депутат Луцької міської ради Андрій Козюра.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як би хто не проект, бажання забудувати той участок вірне, лиш потрібно розробити правильний проект, щоб стала окрасою міста, а не те лайно що більшість умісті будують!
Відповісти
А те що береги річок забудовувати заборонено Конституцією хтось з чиновників перед тим як давати дозвіл згадає?!Чи хабарі геть розум "помутили"?!
Відповісти
А може там пляж міський зробити,з пісочком, інфраструктурою,щоб не соромно було людям показати,а не ота пародія що в парку
Відповісти
Проект супер
Можна поставити на голосування
Візитівка Луцька можливо
Відповісти
Проект цікавий, але реалізувати його можна за містом,чому саме Ковельська? Не потрібно дві вежі поряд . Так в центрі простіше відбити вкладенні гроші, а за містом працювати і працювати...
Відповісти
Проект від початку робили львівяни...а Рогожина домалювала скляне продовження будівлі...Жах! А початковий проект був набагато цікавіший...
Відповісти
Повністю погоджуюсь із тобою Олю!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні