«Бомжем обзивали»: на Волині медиків звинувачують у смерті чоловіка

1
1
«Бомжем обзивали»: на Волині медиків звинувачують у смерті чоловіка
Медиків Старовижівської центральної районної лікарні звинувачують у смерті чоловіка, якого нібито не хотіли прийняти до медзакладу з травмами голови.

Про це Олексій Люклянчук написав у спільноті «Старовижівщина» у Фейсбуці.

За словами чоловіка, лікар-анестезіолог Богдан Пірог та медсестра Алла Шава відмовилися приймати дідуся із відкритою черепно-мозковою травмою. Він запевняє, що медики обзивали старого «бомжем».

«Не надавши ніякої допомоги, вранці дід упав в кому від шокового болю. Ці гадюки в білих халатах заслуговують на покарання», - йдеться в дописі.

У коментарі інтернет-виданню "Волинь24" медики Старовижівської центральної районної лікарні підтвердили інформацію про те, що чоловік поступав до лікарні. Однак, кажуть, помер він не від травми голови.

«Справа в тому, що відкритої черепно-мозкової травми не було. Я не можу розголошувати діагноз пацієнта, але він інший. Судмедекспертиза це підтвердила», - розповіла головна лікарка Тетяна Свіржевська.

За словами медика, чоловіку не відмовляли у госпіталізації. Помер він у реанімації лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони там геть знахабніли, людей мають за ніщо. Головного лікаря давно треба попросити на вихід. Не реагує на жодні скарги пацієнтів на тих горе-лікарів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні