Квартиру, яку в Луцьку забрали за борги, продають вдвічі дорожче

3
4
Квартиру, яку в Луцьку забрали за борги, продають вдвічі дорожче
У Луцьку продають квартиру, яка пішла з молотка через борги за «комуналку».

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів адвокат Олег Огородник.

Раніше у 2-кімнатній квартирі мешкав Олександр Швейгер. Його мама померла, батька позбавили батьківських прав, тому у помешканні він жив з бабусею. Родина заборгувала за комуналку 45 тисяч гривень.

Відтак, квартиру продали на аукціоні у 2016 році за близько 14 тисяч доларів.

«Суди тривали близько півтора року, однак у Швейгерів не було коштів на сплату судових зборів, тому тяганина припинилася. Тривалий час різницю від продажу квартири родині не повертали», - зауважив Олег Огородник.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанин хоче через суд повернути відібрану за борги квартиру

За словами адвоката, Олександр Швейгер отримав 390 тисяч гривень різниці від продажу двокімнатної квартири на аукціоні. Тепер чоловіку підшуковують житло. Сам він планує виїхати на заробітки у Польщу.

«Із грудня 2016 року Олександр живе з бабусею у селі Сенкевичівка Горохівського району», - додав Огородник.

Нині відремонтоване житло новий власник продає за 34 тисячі доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці чинуші прислужники олігархів - грабують людей.
Як взагалі допустили борг по комуналці? Не можна хіба було припинити надавати послуги вже за кілька місяців несплати?
Можна.
Але вони пожадливі - все жмуть рівень комуналки і слину пускають, що багато хто не зможе втриматись на плаву і заборгує, то тоді вони ОП - і квартиру відберуть, крупно собі наживуться на грабежі неімущих...
Сорому нема.
Буде ще коліївщина і Гонта на тих морд жирних, що банки, суди, ради тримають під собою, думаючи що крепко головні в цій країні...
Відповісти
2-х кімнатну квартиру на першому поверсі в старій будівлі за 34 тисячі,"успіхів" йому.А власникам потрібно було боротись до кінця,не можна забрати власність.Припинити подачу послуг можна через суд,але вони цього не зробили.Яковлеву ПРИВІТ...
Відповісти
Вони власники,що хочуть те й роблять зі своєю квартирою!А він строє з себе жертву ,требуло працювати і оплачувати комунальні послуги.А зараз все що взяв за квартиру,спустить на адвокатів ,які на таких безтолкових і наживаються.Цирк.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні