Якось п'ять колишніх жінок прийшли на весілля, - тамада з Волині

2
9
Якось п'ять колишніх жінок прийшли на весілля, - тамада з Волині
Тамада із Княгининку Луцького району розповіла, як на весіллях трапляються курйози. Якось на свято прийшли аж 5 колишніх дружин.

Про це розповіла тамада Вікторія Мельничук у інтерв'ю інтернет-виданню "Волинь24".

За її словами, на весіллі бувають різноманітні нюанси щодо родинних стосунків. Обійти їх часом буває нелегко.

«Трапляється така «санта-барбара». Якось аж п’ять жінок колишніх були присутні на весіллі. Але є й люди, які розуміють, що таке цивілізовані стосунки. Тому перед весіллям я дуже багато чого обговорюю із молодятами. Кажу: «Не хвилюйтеся, я в понеділок вже все забуду, але мені треба знати всі ваші родинні нюанси, щоб уникнути казусів» - розповідає Вікторія Мельничук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Був такий хлопець, що ноги тещі мив, а потім воду на голову виливав». Тамада з Волині. ІНТЕРВ’Ю

А також додає - імпровізації на весіллі не уникнути. Жодного разу не було так, щоб усе пройшло за сценарієм. Мовляв, через те, що кожного разу - інші люди.

"Одна наречена, як десь вино на сукню капне, то істерику заведе, а інша – навпаки. Іноді думаю: хлопці, з ким ви одружуєтеся?! Колись одній молодій пролилося вино на білосніжний корсет із бусинками. Його ж випрати нереально! Вона спокійно встала, попросила хвильку часу, почистила сукню і виду не показала, що щось сталося", - пригадує тамада.

Іноді жарти можуть образити. Тому і тут бувають казуси.

"Ніколи не можна ображати людей. Дехто не відчуває тієї грані: з ким ти жартуєш і про що. Без прізвищ, але була така історія. “Звідки ви?” - питають ведучі в одного дядька на весіллі. Той встає: “З Колок!” - каже. “Воно й видно!” - відповідають. І пауза... Потім батько молодого: “Тааак... Всі ми люди з села...”. Тому з жартами треба обережно", - розповідає Вікторія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вчора вже писали це про туманду. Для чого повторювати?
Відповісти
хватить цієї реклами, вчора накатали і без того триметрове простирадло
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні