Смертельна ДТП на Рівненщині: француз на Range Rover влетів у «Москвича»

4
5
Смертельна ДТП на Рівненщині: француз на Range Rover влетів у «Москвича»
Унаслідок зіткнення «Москвича» та позашляховика Range Rover, яким керував громадянин Франції, на Рівненщині загинуло подружжя пенсіонерів.

Як повідомили в прес-службі обласної поліції, повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу Дубна надійшло до поліції 27 травня о 15:30.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Москвич», 66-річний житель села Зелене, не врахував дорожньої обстановки та, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги у русі позашляховику Range Rover, який рухався у напрямку Львова.



Внаслідок зіткнення від отриманих травм на місці події загинула 66-річна пасажирка легковика. Попри вжиті реанімаційні заходи життя водію, якого доставили у лікарню, врятувати не вдалося.

31-річний водій позашляховика, громадянин Франції, та троє пасажирів не постраждали.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілих, у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да ситуація прикра. Може коментар непотемі, але. Я тут непіднімаю тему хто прав хто винен теме полягає в іншому. Вот вам авто на укрреєстрації і на бляхах( розумію що водій іноземець ,це трохи інша тема, але хочу донести про безпечність авта). На укреєстраціїї в результаті 200, на бляхах ніхто непостраждав. Думаю удар був одинаковий для одних і других.
Відповісти
Скільки тобі років?
Відповісти
ти нерозумний клоун, коли ставиш в один ряд іноземців на легальному авто і полішманів, котрі вчора кермували конями, а сьогодні рисачать на гнилому, контрабандному опелі, що чадить як ікарус
Відповісти
Яке це тут відношення має?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні