На Луганщині обстріляли бійців з СБУ, двоє загинуло

1
-6
На Луганщині обстріляли бійців з СБУ, двоє загинуло
На Луганщині застрелили двох співробітників СБУ "Альфа", які були залучені до Операції об'єднаних сил. Ще один важко поранений.

Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська у Фейсбуці.

"Служба безпеки України із сумом сповіщає про трагічну подію на Луганщині. Під час виконання бойового завдання група співробітників СБУ, залучених до Операції об’єднаних сил, потрапила під артилерійський обстріл. Загинули двоє військовослужбовців ЦСО "А", ще один важко поранений", - написала Гітлянська.

За повідомленням речниці СБУ, загинули підполковника Руслан Муляр та прапорщик Юрій Журавльов.

«Служба не залишить на самоті родини своїх співробітників, які героїчно віддали життя, захищаючи Батьківщину. Господь забирає на небо кращих із нас»,- наголошує Голова СБУ Василь Грицак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ми все ділимо посади, природні багатства, шкуру не вбитого вовка... Царство небесне Героям!!! Рідним хай Бог допоможе пережити велике горе втрати рідних. Героям Слава!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні