Шматок скла влетів у голову: у Ковелі через переповнений сміттєвоз травмуються люди

2
1
Шматок скла влетів у голову: у Ковелі через переповнений сміттєвоз травмуються люди
У Ковелі немає сміттєвих баків, а містяни самостійно грузять побутові відходи у машину.Через переповнений сміттєвоз травмуються люди.

Про це Іван Трофімук написав у Фейсбуці.

«Викидаємо з дружиною сміття. Водій його пресує, але від того його не менше. А далі - феєрверк з скла, що вилітає під тиском пресу з вантажного відсіку і летить в бік людей. Один з шматків потрапляє дружині в голову», - розповідає ковельчанин.

Він додає, що після інциденту зателефонував директору комунального господарства ТзОВ КП "Верес" Олександру Балаку, який повідомив, що сміття мусили б вивозити у інший час.

«Сказав, що ніякої машини там зараз бути не може. А потім додав, що винен шофер, бо він мав приїхати пустим», - переповідає Іван Трофімук.

До того ж посадовця здивував той факт, що люди викидають скло, а врешті добавив, що сміття можна скидати на купи, мовляв потім приберуть.

«Насправді, пролежить те сміття протягом свят, а далі буде видно. А потім «Верес» буде розповідати про "стихійні сміттєзвалища" і про культуру наших людей», - обурюється ковельчанин.

Він додав, що у Ковелі відсутні сміттєві баки, а тому містяни самостійно грузять сміття в автомобілі.

«Ковельська міська рада, скажіть, будь ласка, коли нарешті місто вийде з середньовіччя і ми почнемо як нормальні люди викидати сміття? Чи треба щоб комусь те скло таки в око потрапило? Невже поміж бравад про смітники за 14 тисяч у центрі так важко організувати елементарні сміттєві баки і забезпечити вивезення з них сміття? Тільки не кажіть, що грошей немає – неправдоподібно», - підсумовує Іван Трофімук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви якось перед постом подібних новин хоч поцікавтесь як правильно прізвище автора і хто такий пан Балак.
Зараз він - заступник директора КП "Верес", яке відповідальне за вивіз сміття нашого будинку, а не начальник відділу комунального господарства Ковельської міської ради
Відповісти
гандурас якийсь...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні