Водій луцької маршрутки не хотів віддати дітям решту і грозився їх повиганяти

11
-2
Водій луцької маршрутки не хотів віддати дітям решту і грозився їх повиганяти
У Луцьку водій маршрутки №251 взяв за проїзд у школярів 5 гривень та не хотів давати їм решту.

Про це у Фейсбуці повідомила ‎Iryna Petrenyuk.

"Всі ми знаємо, що водії маршруток дозволяють собі не зупинятися дітям на зупинках, а ще Луцьком їздить водій, який сам вирішує кому скільки платити, кому давати решту, а кому - ні, і хто буде покривати його "витрати" на пільговиків". - пише лучанка.

За її словами, 25 травня в маршрутку №251 в центрі Луцька сіли кілька дітей років 12-14, поклали по 2 гривні, чим водій був дуже незадоволений. Потім двоє дівчат, що зайшли у середину салона, передали 20 гривень на два дитячих.

"Водій взяв ці гроші, поклав собі і здачу не думав давати взагалі (я так розумію, що він вирішив 20-ма гривнями від дівчат компенсувати своі "втрати" по 3 гривні з кожного пільговика). Через довгий час дівчата все-таки наважилися (діти найчастіше лякаються в таких ситуаціях і не знають, що робити) нагадати водію, що він не дав їм решти", - зауважила жінка.

Вона каже, що водій маршрутки після цього почав кричати і грозитися повиганяти дітей.

"Тобто без їх грошей і при тому ще не довізши до зупинки, куди вони їхали. Тоді вже почали обурюватися всі пасажири і водій все ж таки з 20 дав дівчатам здачу 10 грн. Він їм порахував по 5, бо йому так схотілося тому, що це діти і вони не можуть захистити себе в такій ситуації", - обурилась лучанка.
Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не зрозуміло чому водії маршруток ведуть себе так неначе вони все вирішують ! Не допомагають ні скарги ні мітинги ! Самі встановлюють ціни на проїзд! самі вирішують яких людей возити а яких ні! Ті кого звільняють спокійно пересідають на іншу маршрутку і психічно хворі недоводії знову мають контакт з людьми! Все тому що влада нічого не робить! Не можуть всі люди відмовитися від маршрутки тому що з гпз на 33 на роботу пішки не походиш! Значить треба виловлювати тих психів і влаштовувати людський суд ! Тоді недовлада почне ворошити товстим задами
Відповісти
це злодий и його мисце в тюрьми.
Відповісти
Злодії в основному психічно врівноважені! А таких потрібно в психлікарні! видати кермо і нехай їздить по палаті возить тараканів!
Відповісти
От фашмак, розвалити його харю
Відповісти
давно пора ввести за обов'язкове влаштування на роботу за рекомендацією з попереднього місця роботи. Тоді працедавець буде знати, що за людина проситься до нього, а водій відповідно вже не буде качати свої права.
Відповісти
позбавити таких ваділ категорії D. нехай свиней в колгоспі возять
Відповісти
Що він зараз успішно й робить.
Відповісти
Якщо ще в сперматозоїдах _сволоч і падло,то таким і здохне.А роботодавцю_аби гроші заробляв.Мене дивує те,що в салоні не було чоловіків,які могли б заступитись за дітей,навіть розквасивши рило? Не мужики,а тюхтії. Їх просто потрібно прямо в кабіні_піздити,за їхню грубість.Інше до сволот не доходить.
Відповісти
а все тому що влада дистанціювалася від проблем міста і громади,і тут треба гнати з міста отаких "горе-перевізників" , і таку владу якій начхати на проблеми міста!!!
Відповісти
РЕСПЕКТ! Повністю згідний.
Відповісти
В тролейбусах приємніше переміщатися по місту і на багато безпечніше і менше є забруднення нашого міста. Але для зручності рекомендував би в тролейбусах встановити GPS-трекери щоб пасажири могли в онлайні відстежувати місце знаходження тролейбусів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні