Горище і дах луцького будинку, де трапилась пожежа, відремонтують за міські кошти

2
-11
Горище і дах луцького будинку, де трапилась пожежа, відремонтують за міські кошти
Луцькрада хоче відновити обгорілі горище і дах у будинку на вулиці Стрілецькій, де трапилась пожежа. Ймовірно, це зроблять за кошти міста.

Про це пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Нагадаємо, у Луцьку на вулиці Стрілецькій, 31 горіла багатоповерхівка. Припускали, що загорівся дах будинку та горище через проблеми з електрикою.

За словами директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрія Крася, наразі працівники департаменту працюють на місці події, вивчають ситуацію. Разом з тим, з’ясовують і те, скільки може коштувати відновлення горища та даху.

«Будемо замовляти проект, наразі важко говорити про суму. Але самі мешканці стільки грошей не знайдуть», - зазначив посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Платити має винуватець пожежі або страхова компанія або власники житла. А не всі лучани . УКРОПісти знову хочуть бути добринькими за рахунок чужої кишені. Це приватне житло, комплатежі за утримання не передбачають пожежі.
Відповісти
Спочатку зясуйте причину загоряння.Скоріш за все-це порушення правил пожежної безпеки.Як хтось проник на тех. поверх,коли це спільне майно всіх мешканців і доступу туди не повинно бути стороннім.Не хочете дбати про своє майно(Закон від 2015 р.),то чому всі мають вам ремонтувати дах???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні