«Ми пам’ятаємо», - Романюк та Нестерук вшанували пам'ять полеглих під Волновахою*

0
-6
«Ми пам’ятаємо», - Романюк та Нестерук вшанували пам'ять полеглих під Волновахою*
Директор обласного центру зайнятості Роман Романюк та депутат Луцькради Петро Нестерук вшанували пам'ять бійців, які загинули під Вохновахою.

Про це Романюк пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

Роман згадує, що саме у Волновасі загинув Віктор Мандзик, капітан Служби Безпеки України. Тож і в честь нього встановлено пам’ятник у невеличкому донецькому містечку.

"22 травня 2014 року навіки увійде в історію Волині й України чорною сторінкою історії. Саме в цей день сепаратисти, російські бойовики вбили 18 молодих чоловіків з 51 ОМБр. Саме цей день стане знаковим в неоголошеній війні з Росією. Адже ця битва під Волновахою стане найкривавішою з часів незалежності України. Згодом ми не раз оплакуватимемо героїв, проте саме військові, наші земляки з 51 ОМБр започаткували Алею Героїв на кладовищі…

Вже традицією стало для нас відвідувати страшне місце трагедії в день, коли волинська кров скропила донбаську землю. Ми пам’ятаємо. Ми шануємо. Ми дякуємо та співчуваємо рідним.

Ще однією жертвою з Волині який загинув саме у Волновасі став Віктор Мандзик, капітан Служби Безпеки України. Тож і в честь нього встановлено пам’ятник у невеличкому донецькому містечку.

Цьогоріч вшанували ми й цивільних жертв, які загинули 13 січня 2015 року в наслідок терористичного акту з боку Росії. Автобус з пасажирами розстріляли просто посеред дороги. В результаті загинуло 12 чоловік.

Ці травневі дні завжди емоційно складні. Адже ми згадуємо. І щоразу, коли бачимо портрети вічно-молодих хлопців, розуміємо, скільки усього вони уже не побачать…
Тож вічна слава і пам'ять. Герої не вмирають", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні