--> Луцьк отримає 5 мільйонів євро від міжнародної фінустанови | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк отримає 5 мільйонів євро від міжнародної фінустанови

0
7
Луцьк отримає 5 мільйонів євро від міжнародної фінустанови
Після підписання договору між Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) та Луцьком місто отримає 5 мільйонів євро на енергоефективні заходи.

Договір мають підписати 23 травня у Києві, - повідомляють Відомості.

У Києві підпишуть кредитний та грантовий договори між НЕФКО та Луцьком на фінансування енергоефективних заходів у 40 громадських будівлях: дитячих садках, школах та закладах культури.

За підрахунками місцевої влади, за рахунок інвестиції споживання тепла та електроенергії для міста зменшиться на 60% та 35%, а також скоротиться частка викидів CO2 приблизно на 4 тисячі тонн щорічно.

Проект фінансуватимуть також за рахунок гранту (1,3 млн євро) від Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля (E5P) та Луцької міської ради (1 млн євро). Шведське Агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida) сприятиме фінансуванню підтримки групи реалізації проекту.

НЕФКО є міжнародною фінансовою установою, яка створена та належить п’ятьом країнам Північної Європи. НЕФКО за останні роки профінансувала в Україні 110 проектів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні