Як безкоштовно рекламувати свої товари, послуги або бізнес в Інтернеті

3
5
Як безкоштовно рекламувати свої товари, послуги або бізнес в Інтернеті
Іноді бувають моменти, коли грошей немає, а реклама потрібна або просто обмежений рекламний бюджет, або ж хочеться випробувати нову нішу і потрібно зробити це без вкладень. Ситуації бувають різні, а потреба одна – безкоштовна реклама.

Способів розмістити рекламу безкоштовно багато, але не всі вони дуже ефективні і не всі дають результат прямо зараз, але все ж вони є результативними і треба ними користуватися! Отже, ось ці способи:

- дошки безкоштовних оголошень;

- соціальні мережі;

- передплатні сервіси;

- власний блог;

- питання-відповіді;

- міські портали.

Дошки безкоштовних оголошень
Так, так, можливо це не новина, але все ж дуже хороший, ефективний і швидкий спосіб реклами свого бізнесу в Інтернеті. Великі дошки оголошень є чи не у кожному місті. Менші – не такі ефективні, але все ж навіть на дрібних можна розміщуватися і знайти свого клієнта. Люди активно шукають товари на дошках оголошень, тому ваші товари і послуги повинні бути там обов'язково!

Соціальні мережі
Тут ви можете дати рекламу безкоштовно. У соціальних мережах, створивши групу або акаунт, можна також безкоштовно рекламувати свої товари і послуги. Більшість людей користуються соціальними мережами і цей рекламний інструмент має місце бути. Можна розміщувати тематичні пости в групах (деякі групи і пабліки дозволять вам розмістити у себе інформацію безкоштовно, але такі потрібно пошукати). Можна завести акаунт і додавати в друзі всіх потенційних клієнтів (створюйте людський акаунт з Ім'ям і Прізвищем, інакше забанять). Можна створити свою групу і додавати до неї людей, просити друзів, щоб вони розіслали запрошення своїм друзям і т. д.

Також всі соціальні мережі використовують хештеги. Це слово або фраза, яким передує символ #. Користувачі можуть об'єднувати групу повідомлень по темі або типу з використанням хештегів - слів або фраз, що починаються з #. Наприклад: # якзаробляти, # бізнес і так далі. Якщо ви від свого акаунту будете публікувати пости на стіні або в групі з тематичними хештегом, то користувачі в пошуку швидше зможуть вас знайти при пошуку певної інформації.

Передплатні сервіси
Типу Subscribe, Surfingbird. Ви можете постити свої записи в тематичні групи, в яких відкрито доступ, а відкритий доступ там у багатьох групах. Є ще кілька подібних сервісів

Власний блог
Дуже ефективний рекламний інструмент. Він не дасть вам результату тут і зараз, але дасть відмінний результат в довгостроковій перспективі. Якби кожна компанія вела блог і ділилася корисними порадами в своїй ніші з читачами, то була б вирішена проблема з низькою якістю контенту в Інтернеті. Наприклад, якщо ви продаєте автозапчастини, то в блозі своєї компанії можете писати цікаві статті, як ці запчастини застосовувати. Тобто, як зробити ремонт авто або окремої його частини. Можна привести багато прикладів практично до кожного типу бізнесу і всюди цей інструмент буде працювати.

Чому він безкоштовний? Тому що статті пишите ви самостійно, пошукові системи їх сприймають і показують в результатах пошуку вашим потенційним клієнтам. Якщо ви дасте дійсно корисну пораду своєму читачеві в своєму блозі, то він купить товар або послугу саме у вас. Так, потрібно чекати, поки блог проіндексують, потрібно писати статті, потрібно просувати, але це дешево, або навіть безкоштовно і цим потрібно користуватися.

Питання-відповіді
Якщо в Інтернеті ви знайшли питання: «Де купити ...», і у вас є відповідь, то ви можете дати посилання на свій товар або послугу. Якщо людину, яка поставила запитання зацікавить ваша пропозиція, то ви отримаєте клієнта. Виходить, що ви не спам, а допомагаєте людям відповідями на їх запитання.

Міські портали
У кожному місті є свої інтернет-портали і реклама в них теж працює. Пошукайте в своєму місті портали та ЗМІ і дізнайтеся, чи можна розмістити в їх каталозі свою рекламу.

Отже, тепер ви знаєте, що безкоштовна реклама в Інтернеті існує. Звичайно, ви можете ще спамити в групах і на сайтах в коментарях, але цього ми вам не радимо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
https://moneyveo.ua/?referral=010a06e0-b372-4826-9985-1d1ca8971bf3&utm_source=friends&utm_medium=cpa&utm_campaign=friends
Відповісти
Більшість компаній, що перераховуються, знаходяться в США, але якщо мова йде про роботу з фрілансування, наприклад, написання, коректура, бухгалтерія, менеджер соціальних медіа тощо, ці речі можна робити в будь-якому місці, тому вони повинні бути застосовними.https://bit.ly/3dvUFdQ
Відповісти
Вирішив використати це поле як місце для реклами) Запрошую на канал свіжої та маловідомої української музики. facebook.com/horyshchesho або instagram.com/horyshche_sho/
Якщо ви гурт або виконавець приймайте участь)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні