Після повторної експертизи у крові Зайцевої «зникли» опіати

4
-6
Після повторної експертизи у крові Зайцевої «зникли» опіати
Повторна судово-токсикологічна експертиза не виявила опіати у крові обвинувачуваної у смертельній аварії у Харкові Олени Зайцевої.

Про це розповіла речник прокурора Харківської області Віта Дубовик, - пише Укрінформ.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять чоловік, пізніше ще один помер від травм у лікарні. Суд взяв під варту Зайцеву і Дронова на час проведення розслідування по справі.

Раніше повідомлялося, що у крові Олени Зайцевої, яку звинувачують у скоєнні смертельного ДТП у Харкові з шістьма загиблими, виявили речовини, що містять кодеїн.

"Сьогодні закінчили досліджувати докази сторони обвинувачення. Вивчені результати судово-медичних експертиз по потерпілих (тих, що вижили, і тих, що загинули), а також результати обстеження фігурантки справи Олени Зайцевої. Повторна судово-токсикологічна експертиза не виявила у неї опіати", - повідомила Віта Дубовик.

За її словами, суд задовольнив клопотання однієї з потерпілих про допит в суді лікаря, який брав аналізи у Зайцевої і писав медичний висновок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще дві три експертизи, і ті люди яких вана збила, будуть ремонтувати їй автомобіль, і виплачивати моральний збиток. Країна чудес- Україна.
Відповісти
Навіть і не сумнівався,що буде іменно так.гроші роблять дива!!от побачите,водія туарега посадять,а зайцеву відпустять під умовне.або посадять на мінімальний термін і випустять за місяць-два.і пофіг якого резонансу набула аварія і скільки загинуло!це Україна.гроші і зв'язки роблять свою справу.
Відповісти
Вы вообще представляете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то не настоящие статьи и мы часто не получаем информацию из первоисточника.
Перебрав множество источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты показывают хоть какую то реальность в которой живем.
Очень важно в наше время отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/novosti/kogda-ne-visokosnyj-god-2016-ili-2017.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні