6 днів не можемо вивезти з лікарні, – мама 18-річного волинянина, якого побили до коми

0
4
6 днів не можемо вивезти з лікарні, – мама 18-річного волинянина, якого побили до коми
Подружжя Осуховських з селища Іваничі майже тиждень шукало транспорт, щоб вивезти сина з лікарні в місті Буча Київської області, і медиків, які взялися б повернути хлопця до життя.

Як розповіла Олена Осуховська, стан її сина вкрай важкий. Батьки просили допомоги в різних лікарнях країни, проте в жодній з них не наважилися братися за лікування хлопця, - пише "Буг".

Сергій Осуховський після жорстокого побиття перебуває у критичному стані – хлопець в комі.

Упродовж тижня вони шукали заклад, в якому лікарі дали б згоду на проведення хірургічних втручань, а коли знайшли виникла інша проблема – потрібно було шукати транспорт, щоб вивезти “важкого” пацієнта.

“Ми знайшли “швидку”, щоб перевезти Сергія в Київ. Спочатку нас ніде не приймали, сьогодні погодилися прийняти у військовому госпіталі на Печерській в Києві. Там будуть проводити хірургічні втручання. Скільки коштів на це піде – немає значення, бо сьогодні вже шоста доба, як ми намагаємося його перевезти в іншу лікарню. Тут нема нейрохірурга, необхідної апаратури, ставлять стан критичний і вивезти звідси неможливо”, – розповіла Олена Осуховська.

Жінка каже, що Сергія привезли в лікарню ще у свідомості, в нього була дуже побита голова. Мама хлопця написала заяву в поліцію, проте з правоохоронцями ще не спілкувалася.

“Наразі мене не цікавить поліція, більше цікавить стан моєї дитини”, – каже вона.

Сергію 18 років, випускник школи-гімназії в Іваничах, навчається на 2-му курсі Університету державної фіскальної служби України, в Ірпіні знімає квартиру.

Про те, що хлопець впав в кому, батьків повідомили студенти 16-го травня.

Рідні хлопця звертаються до всіх з проханням підтримати в цю важку хвилину.

Усі небайдужі можуть скидати кошти на номер картки мами Сергія: 5168757294149945 – Олена Осуховська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні