Куля пройшла біля самісінького серця: на Волині атовець вистрілив собі у груди з рушниці

0
5
Куля пройшла біля самісінького серця: на Волині атовець вистрілив собі у груди з рушниці
На Волині учасник АТО Роман вистрілив собі у груди з мисливської рушниці.

Романа рятували у Ковельській центральній районній лікарні, - йдеться у сюжеті "Суспільне Волинь".

Учасник АТО Роман не хоче згадувати, що підштовхнуло його на такий крок. Зараз, перед випискою із лікарні просто дякує за врятоване життя.

Лікарі показують на фото мисливську дріб, яку дістали із грудної клітки пацієнта. Тоді час йшов на хвилини, каже черговий того дня хірург Володимир Велимчаниця. Велика крововтрата та те, що вистріл був у серце, змусили лікарів діяти блискавично.

Хірург і лікуючий лікар Романа Сергій Мазурок розповідає, що швидка доправила Романа у край важкому стані та пояснює обставини вчинку.

"Це сталося після розмови з учасником АТО, коли він почув, що відбувається знову на сході, він все це близько сприйняв. Пуля пройшла біля самісінького серця, розірвала нижню долю легені, ребро повністю було вирване, наживо", - каже лікар.

Детальніше - у сюжеті
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні