Які спеціальності найпопулярніші у СНУ

2
0
Які спеціальності найпопулярніші у СНУ
Найпопулярніші спеціальності Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – «Право», «Мова та література (англійська)», «Готельно-ресторанна справа».

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів секретар приймальної комісії університету Андрій Слащук.

За словами Андрія Слащука, загалом виш пропонує 75 спеціальностей для вступу на здобуття «Бакалавра».

«Найбільшим попитом користується спеціальність «Право», «Мова та література (англійська)», «Готельно-ресторанна справа». Тут було понад 8 заяв від абітурієнтів на одне ліцензоване місце», - зауважив він.

Також популярними є спеціальності: «Туризм», «Практична психологія», «Менеджмент».

«Конкурс зменшується залежно від кількості ліцензованих місць, і навпаки. Тобто, на «Право» торік подали 680 заяв, але там було 100 ліцензованих місць», - додав Андрій Слащук.

Натомість найменшою популярністю серед вступників користуються спеціальності: «Релігієзнавство» (0,3 заяви на одне ліцензоване місце), «Хореографія»(0,3 заяви), «Образотворче мистецтво» (0,8 заяви), «Філософія» (0,9 заяви).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прикладне Макдонольдзнавсо
Прикладне товарознавство Варшавсього ринку
Відповісти
А який рівень знань там дають? Наплодили не зрозуміло що і стригуть бабоси з батьків. Знайома вчиться на «Готельно-ресторанна справа» і що має - 4 дні навчання по 1-2 пари!!! Чому там навчать???!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні