Амбулаторію у Луцьку відремонтують за кошти Світового банку

0
2
Амбулаторію у Луцьку відремонтують за кошти Світового банку
Амбулаторію загальної практики-сімейної медицини №1 на вулиці Бенделіані у Луцьку реконструюють за кошти міжнародного проекту «Світовий банк».

Про це стало відомо у понеділок, 21 травня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«До нас звернулася Волинська обласна державна адміністрація, зокрема управління капітального будівництва з проханням надати їм дозвіл на реконструкцію», - розповіла начальниця відділу управління майном комунальної власності Луцької міської ради Алла Грабко.

За словами посадовиці, ці роботи будуть проводитися у зв’язку із реалізацією проекту Світового банку.

«Для того, аби розпочати роботи, їм потрібна згода власника. Так як власником є громада міста Луцька, а представником власника є Луцька міська рада, тому ми винесли це питання на розгляд сесії», - пояснила Алла Грабко.

Члени комісії підтримали цей проект. А депутат Луцької міської ради Юрій Безпятко відзначив, що це хороша ідея, адже міська рада отримає відбудовану амбулаторію за кошти Світового банку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні