Серватовичу продадуть землю під рестораном «Вогнем і мечем»

14
-4
Серватовичу продадуть землю під рестораном «Вогнем і мечем»
У луцькій мерії хочуть продати землю під рестораном «Вогнем і мечем» на вулиці Конякіна, 25б у власність підприємця Олександра Серватовича та Тетяни Пеньковської.

Відповідний проект рішення оприлюднили на сайті Луцької міської ради.

Згідно з проектом рішення, продати у спільну часткову власність планують ділянку площею 0,0224 гектара на вулиці Конякіна, 25б.

Досі підприємці користувались землею на умовах оренди. Ділянку хочуть продати за 91 тисячу 703 гривні.

Зауважимо, на цій земельній ділянці знаходиться ресторан «Вогнем і мечем». У 2013 році на забудовника ресторану Максима Пеньковського відкрили кримінальне провадження за кількома статтями Кримінального кодексу: самовільне зайняття земельної ділянки, самовільне будівництво, підробка та використання підроблених документів.

А минулого року поблизу «Вогнем і мечем» запропонували збудувати дитячу церкву.

Слід відзначити, що Олександр Серватович – голова Спілки воїнів АТО Волині, з квітня 2017 року – член міського виконавчого комітету.
Рішення про продаж землі розглянуть на сесії Луцької міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні