Криваві аварії на Волині: двоє людей загинуло, ще дев’ятеро травмовані

2
0
Криваві аварії на Волині: двоє людей загинуло, ще дев’ятеро травмовані
Уночі, 19 травня, на Волині сталося дві автопригоди із летальними наслідками.

Внаслідок аварій двоє людей загинуло, ще дев’ятьох із різноманітними травмами госпіталізували, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

Близько 02:20 на трасі поблизу села Гаразджа Луцького району 46-річний мешканець селища Цумань, керуючи автомобілем «Wolksvagen Golf», ймовірно, не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Внаслідок автопригоди 26-річний пасажир авто від отриманих травм загинув на місці. Водія та ще чотирьох пасажирів госпіталізували до лікарні. Усі потерпілі – жителі Ківерцівського району.

Цієї ж ночі в той же час на автодорозі, сполученням «Київ-Ковель-Ягодин», між селами Машів та Підгороднє Любомльського району зіткнулися два автомобілі «ЗАЗ-Віда» та «Opel Vektra» під керуванням 51-річного жителя Дніпропетровської області та 27-річного жителя Рівненської області.

Внаслідок аварії загинув пасажир автомобіля «ЗАЗ-Віда», 39-річний мешканець Дніпропетровської області. Окрім того, водіїв обох автівок та ще двох пасажирів автомобіля «ЗАЗ-Віда» госпіталізували.

За обома фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування під час яких будуть з’ясовані усі обставини цих автопригод.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПАСОК БЕЗПЕКИ... і жертв було набагато менше.
Відповісти
Жаль, сльози, сум, співчуття .... Не знаю як сталося, тому нічого не буду за дану ситуацію писати .... Один Бог знає .... Але , ЛЮДИ ДОБРІ, КУДИ ВИ завжди СПІШИТЕ ? Після ДТП забирають людей чи до дому, чи в лікарню, чи в трупарню, чи в тюрму .... Не займайтесь САМОЗНИЩЕННЯМ. При меншій швидкості не такі трагічні наслідки ... Не спішіть, благаю , Вас, українці, милі. Бережіть і життя і здоров'я і своє і інших- своє, пасажирів, пішоходів. РАЗ ЖИВЕМО НА БІЛОМУ СВІТІ. ХАЙ БЕРЕЖЕ НАС БОГ і дає нам мудрості.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні