Наскільки дійсно небезпечні електронні сигарети?

0
1
Наскільки дійсно небезпечні електронні сигарети?
Вчені порівняли токсичність електронних і звичайних сигарет.

Про це пише Ukrhealth.

Віце-президент німецького Федерального інституту оцінки ризиків професор Райнер Виттковски на зустрічі експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я представив результати досліджень співробітників інституту з приводу ризику для здоров’я від куріння електронних сигарет.

За допомогою спеціальної курильної машини були порівняні токсичні виділення із звичайних і електронних сигарет. З’ясувалося, що сигарети з нагрівальним елементом (електронні) виділяють на 80-95% менше альдегідів і на 97-99% менше летких органічних сполук.

При цьому виділення нікотину в обох видах сигарет приблизно однаково. Хоча кількість виділених канцерогенів помітно нижче, певний ризик для здоров’я все одно існує і потребує подальших досліджень.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні