--> «Кромберг енд Шуберт» розповів молоді про свої вакансії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Кромберг енд Шуберт» розповів молоді про свої вакансії

0
5
«Кромберг енд Шуберт» розповів молоді про свої вакансії
Ефективна сучасна форма спілкування науковців та підприємців з громадськістю просто неба – так можна назвати «Ярмарок фестивалю науки 2018», який відбувся 17 травня на площі перед головним корпусом Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.



Серед великої кількості підприємств і організацій, що взяли участь у «ЯрФесті» увагу студентської та шкільної молоді до себе привертав намет «Кромберг енд Шуберт». Сюди гості підходили, щоб поцікавитися наявними вакансіями та умовами праці на заводі. У своїй роботі підприємство орієнтується на залучення молодих людей, які дійсно хочуть реалізувати себе в житті, отримати хороші знання, практику та можуть принести користь для компанії. Натомість, тут пропонують вигідні та комфортні умови праці.



«Зарплата у нас – конкурентоспроможна. Її розмір, а також розмір соціального пакету найбільший у Волинській області. Своїм працівникам ми регулярно організовуємо закордонні відрядження, а також можливість там навчатися, обмін досвідом з іноземними колегами. До того ж, є багато прикладів, коли наші працівники підписували німецькі контракти і були працевлаштовані за кордоном», - говорить начальник відділу управління персоналом «Кромберг енд Шуберт» Марина Кущенко.



До слова, нині на «КроШУ» працюють 5 тисяч працівників, з них 3600 – безпосередньо задіяні на виробництві.




Рекрутер відділу підбору персоналу Ольга Дарчик зазначає, що нині підприємству потрібні комплектувальники проводів та інженери. До останніх є обов’язкова вимога – знання іноземної мови. Це інструмент у роботі, оскільки співпраця ведеться із закордонними партнерами.



Лучанин Віталій навчається у 9 класі і вже замислюється, куди поступатиме після школи. На ярмарку професій пройшов майстер-клас з обмотки проводів, який давали працівники «КроШу». Тренер Ігор говорить, що у хлопця, як для першого разу, все дуже добре виходить. За проявлену ініціативу Віталій отримав подарунок – чашку із логотипом підприємства.




4-курсниці факультету міжнародних відносин Віра і Аня перевіряли себе на швидкість та логіку. Згідно вимог, по кольору розкладали проводи на дошці.




«На своєму підприємстві ми будемо раді вітати людей, які дійсно хочуть приєднатися до великої професійної команди. З нами можна побудувати успішну кар’єру, адже майбутнє – за прогресом», - підсумовує Марина Кущенко.

Передрук заборонено






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні