Інвалідність і АТО це не вирок, - волинянин про участь у «Іграх нескорених»

0
2
Інвалідність і АТО це не вирок, - волинянин про участь у «Іграх нескорених»
Волиняни, які брали участь у національному відборі на "Ігри нескрених" розповіли свої враження від змагань. Кажуть, інвалідність - не вирок.

Три золоті медалі, одна срібна і три бронзові – здобуток волинян у Національних Іграх Нескорених, що відбулися в Києві. Волинь представляли 12 спортсменів-учасників АТО, - йдеться у сюжеті Суспільного.

У центрі інвалідного спорту Волині «Інваспорт» своїми враженнями від участі у змаганнях із моїми колегами поділилися Руслан Уніфонтович, В’ячеслав Оксентюк , Павло Ковальський, Андрій Зань і Майя Москвич.

Зокрема, Майя Москвич отримала золоту медаль у стрільбі з лука. Жінка каже, що саме участь у національному відборі допомогла відновитись та стала своєрідною реабілітацією. Тренуватись вона почала ще у березні. Каже, спершу не все вдавалось.

"Коли я стріляла, то зрозуміла, що стріляти з лука майже те ж, що стріляти зі зброї. Принципи ті самі", - каже Москвич.

В’ячеслав Оксентюк виборов золото у пауерліфтингу. Проте радіє не лише свої перемозі, але й перемозі брата.

"У цих змаганнях брав участь ще мій брат. Він здобув золото і срібло. Ці змагання дають можливість довести, що інвалідність і АТО це не вирок. Потрібно жити далі і працювати над собою", - каже чоловік.

Хто ж поїде на всесвітні "Ігри нескорених" до Сіднею мають оголосити 1 червня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні