--> У Луцьку визначили учнів та учителів року. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку визначили учнів та учителів року. ФОТО

0
5
У Луцьку визначили учнів та учителів року. ФОТО
У Луцьку нагородили найкращих учителів та учнів у рамках міського конкурсу «Учень року. Учитель року – 2018».

Урочистості відбулися 17 травня у Палаці учнівської молоді, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

У залі зібрались не тільки винуватці свята, а й батьки дітей, депутати, представники управління освіти Луцької міської ради та Інституту післядипломної освіти.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт у вітальному слові зазначив, що сьогоднішнє свято стало можливим завдяки двом складових – «фантастично розумних» дітей та вчителів, завдяки яким у Луцька буде прекрасне майбутнє. Він і вручив дипломи відзначених у міському етапі конкурсу «Учень року. Учитель року – 2018».

Найкращий учень року на Волині, одинадцятикласник луцької гімназії № 21 Артем Кавара розповів, що щасливий, тому що навчається у цьому закладі і що має таку хорошу «групу підтримки». Він подякував за допомогу в досягненні успіху матері, яка «дає йому крила», вчительці географії Марії Стасюк, а також географічному факультету СНУ імені Лесі Українки та його декану Михайлу Мельнійчуку.

«Ті, хто зараз знаходяться в цьому залі не є переможцями, чи тими, хто програв, кожен просто зупинився на різній відстані до тієї істини, до тієї правди, яку ми шукаємо. Кожному бажаю яскравих мрій та позитивних вражень. Пам’ятайте, що ми всі є чемпіонами тільки тоді, коли ми стоїмо на п’єдесталі, а з наступної миті починається нова боротьба і нові пошуки власної мрії», - сказав Артем.

Переможець всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» в номінації «Німецька мова» Михайло Яковчук з гімназії № 18 розповів, що сподівається, що такі конкурси підвищуватимуть авторитет вчителя.

«Підготовка до цього конкурсу – це дуже клопітка праця, за якою стоїть багато людей. Я хотів би подякувати усім, хто мене підтримував, надавав допомогу. У цей святковий день я хотів би подякувати всім нам і нашій країні перш за все Божого благословіння, миру, спокою і процвітання», - промовив вчитель.

Голова комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства і дитинства, освіти, науки, культури, мови Луцької міської ради Майя Шостак вручила 22 школярам сертифікати на отримання іменних стипендій міськради.

«Найбільша нагорода для ваших вчителя і батьків є ваші слова вдячності, тому що велика гордість для вчителя, коли його учень перевершує, а для батьків найбільша гордість, коли дитина досягає чогось», - звернулась до стипендіатів посадовець.

Окрім того, під час свята відзначили кращих учнів в галузі наукових досліджень, переможців всеукраїнських олімпіад, конкурсів та турнірів. Багато учнів та педагогів отримали грамоти Луцькради за різні досягнення загальнонаціонального рівня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні