Луцький «Богдан» запрошує молодь на роботу*

0
0
Луцький «Богдан» запрошує молодь на роботу*
Луцький «Автоскладальний завод №1» у рамках участі у фестивалі науки ЯрФест - 2018 при СНУ імені Лесі Українки запрошує молодих та перспективних у свій колектив.

Сьогодні, 17 травня на території головного корпусу Лесиного вишу відбулась презентація професій.

Основна мета - розказати про діяльність підприємства, плани, перспективи та звичайно знайти молодих спеціалістів, зацікавити, запросити на роботу.

Зокрема, провідний спеціаліст управління справами і персоналом Раїса Олександрівна розповіла, що на сьогоднішній день багато представників керівного складу віком до 30 років. Безліч відділів очолюють саме молоді, активні спеціалісти, які постій вдосконалюють роботу заводу.



«На підприємстві «Богдан» багато напрямків виробничої діяльності, безліч замовлень не лише з міст України, а закордону, відповідно і розширюється виробництво та з’являється потреба у нових кадрах. Серед випускників СНУ хочемо знайти спеціалістів з маркетингу, адже маємо вимогу - знання іноземної мови. Окрім того потрібні юрисконсульти», - розповідає жінка.

За її словами, кожен новий працівник який приходить на роботу має перспективу кар’єрного росту. Молоді люди отримують можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію та поєднувати роботу і навчання у ВНЗ, адже підприємство надає оплачувану відпустку на період сесії.

«Інженерно-технічні працівники постійно підвищують свої категорії та займають керівні посади. Розвиваємось, навчаємось, вивчаємо нові технології та конструкційні матеріали, нове обладнання. Завжди дослухаємось до ідей для покращення роботи на заводі», - резюмує пані Раїса.



Нагадаємо, що «Богдан» готовий задовольнити потреби українських міст автобусах та тролейбусах різних класів та моделей. На сьогодні Луцький «Автоскладальний завод №1» може виготовляти до 2 200 одиниць техніки на рік, а до 2020 року планує збільшити потужності підприємства до 6 000 одиниць на рік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні