У селі на Волині в багатодітної сім'ї згорів будинок

0
1
У селі на Волині в багатодітної сім'ї згорів будинок
У селі Коршовець Луцького району згорів будинок сім'ї з чотирма дітьми. Нині волиняни змушені жити на території підприємства, де працює батько.

Пожежа трапилась 25 березня вночі, - пише Вісник+К.

Від короткого замикання зайнявся будинок багатодітної родини Валерія та Наталії Музичуків. Повністю згоріла стеля, половина перекриття, обгоріли стіни, вогонь знищив меблі та речі. Без даху над головою залишилися батьки та четверо дітей.

Тимчасове житло родині прямо на території підприємства надали у компанії «Волиньзернопродукт», де працює Валерій Музичук.

Нещодавно з ними трапився ще один нещасний випадок. На одному з приватних подвір’їв Валерія напав собака і майже відкусив чоловікові пальця. На щастя, лікарям вдалося його пришити і зберегти функціональність руки. Валерій Музичук на тривалий час втратив працездатність.

Родина звертається до усіх небайдужих людей по допомогу.

Кошти можна перераховувати на картку ПриватБанку Валерія Музичука: 5168 7573 4674 2952.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні