--> ТОП-7 найоригінальніших товарів від лучан на OLX | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-7 найоригінальніших товарів від лучан на OLX

1
-2
ТОП-7 найоригінальніших товарів від лучан на OLX
Практично кожен лучанин неодноразово користувався послугами інтернет-магазинів. Більше того, кожен знає, що таке секонд-хенд та вживані речі, а деякі вважають, що на товарах, які були в користуванні, можна добряче зекономити.

Охочі щось придбати чи продати часто моніторять сайти безкоштовних оголошень, де в кожній рубриці можна знайти щось оригінальне: те, що на перший погляд нікому непотрібне і навіть те, про існування чого більшість й не знали.

Інтернет-видання «Волинь24» пропонує підбірку найбільш оригінальних пропозицій на OLX, які можна купити в Луцьку.


Захисний шолом для дитини

У рубриці «Дитячий світ» з-поміж сотні пропозицій дитячого одягу, іграшок, колясок, засобів гігієни важко не помітити кольоровий «захисний шолом для дитини».

«Спеціальний протиударний шолом врятує вашого малюка, коли він починає сидіти, повзати і робити перші кроки», - йдеться в описі товару.

Цей «головний убір» пропонують придбати за 170 гривень.

Килим зі шкури корови

У рубриці «Дім і сад» із переліку різних ковдр, світильників, гардин, меблів та вазонів пропонують килими зі шкури корови.
Варто відзначити, що вартує такий декор для помешкання недешево – 6 тисяч 500 гривень за два метри. Пропонують килими з корови різної окраси – від бурої до плямистої.

Банка для стеження за комахами

У рубриці «Тварини» пропонують посудину для спостереження за комахами. Невеличка банка із оригінальною кришкою у формі зеленого листка із сонечком вартує 150 гривень.

Продавець зазначає, що посудина нова, нею не користувалися.

Бричка

У рубриці «Транспорт» пропонують бричку, яка ззовні нагадує карету. У возі облаштовано два місця для сидіння та накриття для однієї особи, на вигляд зроблене із поліетиленового пакету.

На задній стінці «карети» прикріпили декоративні орнаменти, виготовлені із шматків заліза. Такий транспорт відмінно підійде для охочих замовити весільну карету, аби покататися по місту. Таке задоволення на «olx» пропонують за 7 000 гривень.

Вигул собак

У рубриці «Тварини» пропонують погодинний вигул собак. У переліку пухнастих та навіть лисих котів, різних павуків та змій є пропозиція від лучанки, яка може вигуляти вашого пса.

За прогулянку із вашим чотирилапим просять 30-40 гривень за годину. Однак, від чого залежить вартість вигулу – невідомо.

Автобус «Богдан»

У рубриці «Транспорт» пропонують обмін автобуса «Богдан» на легковий автомобіль. Щоправда підприємець наголошує на тому, що авто повинне бути з коробкою-автомат.

«Хороший стан, не гнилий, мотор добрий, резина, руль, нова тяга 40%, обмін на легковий автомобіль на автоматі», - пишуть в описі.

Сміття

У рубриці «Будівництво. Ремонт» пропонують побутові відходи. Щоправда грошей за сміття не просять, віддадуть «за спасибі». Власники «товару» зазначають, що важать побутові відходи 1,5 тони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вигул собак, це, часом, не Дана Новарчук?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні