У Луцьку в квартирі знайшли труп жінки

1
0
У Луцьку в квартирі знайшли труп жінки
У Луцьку в квартирі будинку, що на вулиці Володимирська, виявили тіло жінки.

Про це повідомляє власкор інтернет-видання «Волинь24».

Труп 60-річної жінки виявили родичі, які викликали на місце події поліцію.

За попередньою інформацією, жінка мала проблеми зі здоров'ям. У неї запаморочилась голова, вона впала і вдарилася. Від отриманої травми лучанка померла до приїзду «швидкої».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вбита це: Житинська Юлія Вікторівна 1996 року народження — квартирна шахрайка, проживала: м. Луцьк, вул. Вериківського 9. З 16 років Юлія Житинська прописалася в чужу квартиру: м. Луцьк, вул. Лобачевського, 1/5., з метою привласнення цієї квартири обікрала і вбила власницю тієї “чужої квартири”.
Закінчила СШ № 14 міста Луцька, в 2014 р. за хабара зарахована до інституту журналістики КНУ ім Тараса Шевченка (зареєструвалася за адресою: м. Київ, Єрєванська 14 Е.). В універститетському гуртожитку Юлію Житинську ловили одногрупники на крадіжках, вона крала мобільні телефони і гроші. Небайдужі активісти, пійману на гарячому університетську злодійку: Юлію Житинську кілька разів били, зламали їй носа, повибивали зуби.
В 2018 році знайшли труп Юлії Житинської, із розбитою головою, хто заподіяв їй смерть правоохоронці навіть шукати не стали, бо обкрадених Юлею багато, і всі їй бажали смерті, тому у міліцейському висновку написали коротко - вчинила самогубство. Вбиту суку нікому НЕ ШКОДА !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні