Дворівневі квартири та панорама на місто: луцькі студенти побували на екскурсії у ЖК «Супернова»*

1
-2
Дворівневі квартири та панорама на місто: луцькі студенти побували на екскурсії у ЖК «Супернова»*
Для студентів Луцького НТУ організували екскурсію житловим комплексом «Супернова».

29 допитливих першо- та другокурсників факультету будівництва та дизайну відвідали будмайданчик у вівторок, 15 травня, - повідомляє Перший.

Спочатку студентам показали котлован 5-го будинку, аби вони побачили початкову роботу при зведенні будинку, пізніше їх ознайомили із будинком, який наразі зводять, та з тими, які вже готові до здачі.

Присутні мали можливість ознайомитися із плануванням однокімнатних, двокімнатних та навіть дворівневих панорамних квартир.

«Цю екскурсію ми організували для наших студентів, адже вони – майбутні будівельники. Теорію ми розповідаємо на лекціях, але хочеться показати реальний об’єкт. Тим більш, що у нас є такий гарний житловий комплекс. Стараємося часто організовувати такі екскурсії, адже тоді діти ще більше люблять свою професію.

До того ж, їм потрібно робити курсові роботи, а, бачачи такі будинки, у студентів з’являються нові ідеї, які потім втілюються у їхні власні проекти», – пояснюють викладачі Оксана Дзюбинська та Марія Смаль.

Екскурсовод та менеджер з продажу ЖК «Супернова» Наталія Назарук розповідає, що студентів найбільше цікавить панорама, планування та внутрішні роботи. Вона зазначає, що дуже приємно, коли вони обирають саме «Супернову».

Після побаченого студенти між собою почали обговорювати планування квартир та те, що їм найбільше сподобалось.

«Найбільше запам’ятались двоповерхові квартири та доволі цікаве планування. У подальшому тут буде комфортно жити», – кажуть Таня та Христина.

Голова кооперативу ЖК «Супернова» Тетяна Ляшенко додає, що до них часто приходять студенти, навіть з першого курсу. Вона зазначає, що приємно, коли вони цікавляться саме їхнім житловим комплексом, бо вважають його найкращим.

«Вчора до нас хотіли потрапити 10-15 людей, а насправді прийшли аж 29. Їх цікавить те, як ми будуємо, адже це не стандартний житловий комплекс бізнес-класу. Тут однопід’їздні будинки, ліфтова шахта знаходиться посередині коридору та не заважає мешканцям. Тобто таке вони можуть побачити лише у нас, тому питань звісно багато, адже тут вони заразом навчаються», – розповіла Тетяна Ляшенко.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є на що подивитись і "повчитись" майбутнім будівельникам!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні