Луцького депутата Балицького судять за партійні внески в УКРОП

2
16
Луцького депутата Балицького судять за партійні внески в УКРОП
У ківерцівському районному суді розглядається справа про порушення порядку надання фінансової підтримки партії з боку депутата Луцької міськради Сергія Балицького.

Справа мала розглядатися в понеділок, 14 травня, проте слухання перенесли.

Як стало відомо виданню «Волинь24» із власних джерел, претензії до Балицького полягають у тому, що він вносив гроші на рахунок партії у той час, коли мав податковий борг. Згідно із законодавством, людина, яка має борг, не може надавати фінансову допомогу політичним організаціям.

Сергій Балицький підтвердив таку інформацію.

«Я мав заплатити за землю в серпні, а заплатив тільки в жовтні. І через це «набігла» пеня 40 гривень. Але через це вийшло, що я не мав права платити внески в партію», – розповів депутат.

За його словами, за останні два роки від перерахував УКРОПу близько 100 тисяч гривень. Наразі, стверджує депутат, він відкликав ці кошти.

До слова, Сергій Балицький є власником ТОВ «Вишків-Брук». Торік задекларував 407 тис грн доходу. Із них – 140 тис грн заробітної плати, 41 тис грн доходу від підприємництва, 23 тис грн пенсії та 203 тис грн відсотків від банківських збережень.

На банківських рахунках депутат має 80 тисяч євро, 196 тисяч доларів та 102 тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки ще вкрадено цим депутатом з волонтерських пожертувань "на АТО"?! А скільки він ще зброї з поїздок в АТО привіз для посіпак Палиці?!
Відповісти
а що в колимайського,гроші закінчуються?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні