У Нововолинську через пошкоджений кабель не працюють атракціони

0
2
У Нововолинську через пошкоджений кабель не працюють атракціони
У Нововолинську не працюють атракціони в парку, бо ще взимку пошкодили електричний кабель. Ремонт досі не закінчили.

Про це пише БУГ.

“Атракціони запрацюють скоріш за все – з літа. Взимку перебили десь електричний кабель і тому немає світла. Як тільки це питання вирішать – містечко розваг відчиниться”, – розповіла начальник відділу культури Інни Левкова.

Порив кабелю - десь під землею, тому виникли труднощі із пошуком місця та затягнулися ремонтні роботи. Проблему не вирішили і досі.

“Коли проводили реконструкцію спортивного майданчику зі штучним покриттям, пошкодили кабель та заплатили за це штраф 200 тисяч. Нехай із цих грошей ремонтують”, – наголосив заступник міського голови Андрій Сторонський.

До слова, ціни на користування затвердили рішенням виконкому ще в березні. Щороку вони збільшуються через певні економічні чинники (підняття тарифів на електроенергію, ріст заробітної плати). На цей сезон ціни на 5 гривень більші, ніж минулого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні