Журналістка «Волинь24» Олена Лівіцька перемогла у конкурсі «Честь професії»

2
7
Журналістка «Волинь24» Олена Лівіцька перемогла у конкурсі «Честь професії»
Журналістка інтернет-видання «Волинь24» Олена Лівіцька здобула перемогу в одній з номінацій IX конкурсу професійної журналістики «Честь професії».

Олена Лівіцька перемогла у номінації «Найкращий репортаж на локальну тематику». Церемонія нагородження переможців конкурсу відбулася у Києві увечері вівторка, 15 травня.

Диплом переможця журналістка отримала за репортаж з села Світязь Шацького району:

«Світязь: «Отиї туристи так людей розпаскудили, не хочуть корів тримати», опублікований в авторській рубриці Лівіцької «Занесло в село».



Довідково:

Щорічний професійний журналістський конкурс “Честь професії” існує з 2010 року. Організатори конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» - Українська Асоціація Медіа Бізнесу (попередня назва - УАВПП) та Незалежна Асоціація Телерадіомовців (НАМ) за підтримки проекту «У-медіа».

Як кажуть організатори, основними цілями конкурсу є, по-перше, виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості, а по-друге - зробити головний акцент на якість, пошану, визнання в журналістиці (так само, як це робиться в більшості професійних премій, наприклад, в Пулітцеровській премії).

Конкурс проводиться в п'яти основних номінаціях, а також містить кілька спеіальних номінацій
.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А репортаж неймовірний!!!
Відповісти
Довго я був поціновувачем пані Лівіцької і сподіваюсь що колись вона вернеться в лоно тої, справжньої журналістики де поняття честь має реальну вагу і відповідальність. Ну а поки ж назва відзнаки звучить саркастично. "Честь професії", простіть але мимоволі пролітає думка зовсім про іншу професію, це підсвідомо вплив стрічки новин від вашого інтернет джерела. ІМХО але чув і від інших такі висновки. Міняйтесь.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні