На Волині призовники «косять» від армії

9
7
На Волині призовники «косять» від армії
В Іваничівському районі 606 чоловіків підлягають призову на строкову службу. Проте у війська відправили лише 12.

Про це стало відомо під час відеоселекторної наради під керівництвом заступника голови ОДА Сергія Кошарука, – передає «ВолиньUA».

В Іваничівському районі 606 осіб підлягають виклику на призовну комісію, з них 387 – віком 20-27 років. Серед тих, хто з’явився на призовну комісію – лише 57 осіб, з яких призвано на строкову військову службу – 13, а відправлено у війська – 12.

Однією із основних причин невиконання планового завдання із призову юнаків є відсутність призовників по місцю проживання, які потенційно можуть бути призвані на строкову військову службу у Збройні Сили України. А також «покривання» призовників батьками, про, що свідчить пояснення батьків, що місце знаходження їх дітей невідоме.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я слюсар заводу "Червоний Прогрес"
Саме тоді я косив на енурез
Соромно, скажете? Може, й так
Але кожен хлопак жив тоді тіки так
Не ликом шитий був я індивід
Вигляд робив, ніби повний інвалід
У сімнадцять років всі були хворі
Бо кожна хвороба – твій крок до волі
Бай, бай, армія, баю-бай
Бай, бай, армія, гуд бай!
Відповісти
А що ви хочете? Коли в країні йде війна. Кінец якій видно тільки в кабінетах кремля, києва і вашингтона. Люди вже втратили той патріотизм, що був чотири роки тому. Війна приносе гроші нашим депутатам, президенту, тому що в іншому випадку її вже давно можна було закінчити. А батьки дорожать своїми синами і помирати за чиїсь мілліони долларів дітей не віддадуть. Нехай депутати своїх дітей туди відправлять спочатку.
Відповісти
100000% з вами згодна. Якби не війна ніхто не боявся б йти в армію, а так йти і думати, що можливо завтра відправлять на схід... Хоч би одного депутата син там був, все давно припинилося.
Відповісти
Шановні "іксперди" військовослужбовців строкової військової служби в АТО (ООС) не залучають (згідно рішення Презилента, звтіердженого РНБОУ ще в 2014-му), вони служать в пунктах постійної дислокації військових частин!!!
А тепер про депутатів, їх у нас 450, припустимо що в половини доньки, в їншої сини (навіть припустимо що всі вони призивного віку (20-27 рр.), тобто не старші і не менші, тобто виходить 225 потенційних призовників, навіть припустимо що всі вони фізично здорові і немають відстрочок (на навчання чи по догляду за дитиною до 3-х років), всеодно виходить 225!!! А цієї весни ЗСУ потрібно 13 000 призивників, зокрема тільки Волинян десь 430-450! Тобто "сини Порошенка і депутатів" навіть волинський призов не перекривають! І ще для адептів "Хай син Порошенка...", строкова служба існує вже бог хна скільки років, чомусь я раніше не зустрічав фраз: "Хай син Ющенка, Кучми, Кравчука служать", всі ішли служити в армію і небуло ніякої "зради"
Відповісти
Шановний, може поділитеся як "війну вже давно можна було закінчити", а то ні я, ні власне військові, ні військове керівництво, ні керівництво держави не знає як це зробити вже зараз і безболісно. Ні, звичайно можна відновити повномаштабні бойові дії, отримати нове вторгнення росії, і покласти на полях десь з 50 000 наших хлопців, та то таке з дивана краще знати як воювати і хто винен у цій війні і нібито заробляє на ній.
Ваше невігластво вже видно з того, що в АТО (тепер вже ООС) знаходяться військовослужбовці по контракту (які самі вирішують (добровільно) стати військовослужбовцями! А в статті описується про те що наші "патрійоти" - волиняни ухиляються від свого конституційного обов'язку - строкової військової служби, тобто служби по призову. А строковики в АТО не залучаються і не залучались!!! Вони служать в місцях постійної дислокації військових частин! І тут саме Порошенко і війна на сході винуваті через те що наші волиняни переховуються і не хочуть 1,5 роки послужити наприклад в Володимирі-Волинському!!!
Відповісти
Шановний коли діти маленькі, інколи серйозно хворіють, державі на це пос.....ть. А от коли виростуть виявляється у них є обовязок перед державою. Щодо конституційного обовязку, чому президенту начхати на конституцію, а хлопці повинні жити за конституцією.і щодо мажорів. Ну їх мало від них нічого не залежить, тож нехай давлять людей на мерсах, жлуптять пиво, відпочивають на курортах. А хлопці з сіл,містечок послужать за них. У них же обовязку перед державою, конституцією нема.
Відповісти
Ви здивуєтесь, не тільки в хлопців, а й в усіх громадян України є не тільки права а й обов'язки!!! І і медицина наша і держава у нас така яку ми самі собі створили і владу нашу не інопланетяни обирали, а ми самі обрали!!! Як казав Кравчук: "Маємо те що маємо", то що тепер в армію не йти комуналку і податки не платити, бо бачте діти депутатів і мажорів не такі. Отак і будемо жити, ніхріна самі нічого не робитимемо, бо бач "Хай син Порошенка/депутата/мажора іде служити/ платить податки/прибере за мно сміття/ і т.д". Є чиясь чудова клилата фраза: "Не питай, що країна зробила для тебе, а питай що ти зробив для країни"! Но в Українців нині інше життєве кредо: "Щоб в Україні не було корупції, але вразі чого, щоб кум міг все порішати"!
Відповісти
Косять траву,а це ухилення від конституційних обовязків.І покарані мають бути всі,незалежно від статусу і положення в суспільстві.
Відповісти
А чому це стало такою дивиною в країні в якій 95% політичних діячів не служили в армії? Хай в ЗСУ відслужать спершу Поліщук, Недопад, Рачков, Палиця та інші видатні дія(РОЗКРАДА)чі народного майна, а тоді вже й до інших можна буде запитання ставити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні