Допомога дітям та вирішення гострих проблем: на Волині побували нардепи Острікова та Семенуха*

0
-4
Допомога дітям та вирішення гострих проблем: на Волині побували нардепи Острікова та Семенуха*
Тема авто не так званих "бляхах" не сходить з уст українців. Саме тому активісти, власники авто на іноземній реєстрації та усі, зацікавлені, обговорили як вирішити проблему з авто на іноземній реєстрації із нардепами від політичної партії «Самопоміч».

«Наша пропозиція, щоб ставки для машин на 7 років перенести як постійну норму податкового кодексу для всіх. Після цього ми понижуємо умови для ввезення. Далі є два варіанти. Або ми для таких машин вводимо техогляд, або ми визнаємо техогляди європейських держав. Якщо ми хочемо бути власниками, а не споживачами, то ми маємо вирішувати цю проблему», – наголосила Тетяна Острікова.

«Іншого шляху, ніж ставати господарями у власному багатоквартирному будинку, не існує» - сказав Роман Семенуха під час відвідин Центру енергоефективності у Луцьку.

«Хочу зауважити, що Луцьку очевидно потрібні вибори міського голови. Найближчий до Польщі обласний центр і місто такого рівня не можуть бути без легітимного мера. Коли люди стають співвласниками, вони хочуть мати певні гарантії, бо домовленості мають нести за собою їх виконання. Моя думка, що Верховна Рада просто зобов'язана зробити для міста Луцька, і це її конституційний обов'язок — призначити якнайшвидше вибори мера. Від "Самопомочі" ми зробимо все можливе, щоб цей процес пришвидшити», - продовжує Семенуха.

«У нашій державі дуже багато людей із вищою освітою. Кожного року з українських вишів виходить велика кількість незатребуваних спеціалістів, які не можуть влаштуватися на роботу. Натомість є гострий дефіцит робітничих кадрів, яким готові платити конкурентну зарплатню» - акцентував Роман Семенуха під час зустрічі із активною молоддю.

За словами депутата, корупція у сфері освіти просто процвітає. Університети «перетворились на ксерокси дипломів, тому їх кількість необхідно зменшувати», а в управлінні ВУЗами надавати більше повноважень студентському самоврядуванню та батькам студентів.

Ще однією суттєвою проблемою для української молоді є житло.

«У нашій державі немає чесних та прийнятних кредитів, як на Заході. А без цього купити житло молодій сім’ї майже не реально. Молодь не впевнена у завтрашньому дні, а тим більше – у післязавтрашньому, адже із пенсіями проблема не менша. Тому нині й спостерігається великий відтік молоді за кордон. Але як тільки почне відроджуватися економіка і забезпечуватимуться соціальні гарантії – люди повертатимуться, так як це у свій час відбувалося в Польщі» - додав Роман Семенуха.

Нардеп фінансово підтримав «Волинських патріотів», виділивши кошти на придбання подарунків учасникам Всеукраїнського турніру з футболу Спеціальної Олімпіади України. Про проблеми дітей із вадами інтелектуального розвитку та їх батьків він поспілкувався, відвідавши Волинську обласну громадську організацію "Батьків дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку".

Під час перебування на Волині Роман Семенуха та Тетяна Острікова обговорили проблеми агріїріїв під час зустрічі із представниками малих та середніх фермерських господарств, побували на Маневиччині, де зустрілись із колективом підприємства "Волиньторф", вислухали місцевих мешканців, та керівництво підприємства "Пан Курчак", між якими уже впродовж тривалого часу точаться суперечки, а також зустрілись із підприємцями міста Ковеля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні