--> Чому ветеран «Азова» не захотів тиснути руку Порошенкові | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому ветеран «Азова» не захотів тиснути руку Порошенкові

10
-2
Чому ветеран «Азова» не захотів тиснути руку Порошенкові
Під час церемонії вручення нагород Invictus Games один з ветеранів не захотів тиснути руку президентові Петру Порошенку.

Про це повідомляє 24 канал.

На кадрах видно, як ветеран приймає медаль, але демонстративно оминає Порошенка, проігнорувавши навіть його поплескування по плечі.

Відомо, що ветерана звати Олег Толмачов.

Як пояснив сам ветеран, його обурило те, що під час своєї промови Порошенко хвалився, що ініціюватиме створення окремого міністерства допомоги ветеранам і учасникам бойових дій, хоча мав зробити це ще 4 роки тому з початком війни на Донбасі.

«Обурило те, що Порошенко вихвалявся тим, що ініціює створення окремого міністерства допомоги ветеранам і учасникам бойових дій. Хоча війна уже триває 4 роки, і президент повинен був це зробити набагато раніше. Також не сподобалось те, що він розповів про свій візит до Німеччини, який був недоречний», – цитують Толмачова на Facebook-сторінці організації «Національний корпус – Черкащина».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В україні немає президента. Голосували за порошенка як за президента, але він порушив закон не відмовився від шоколадного бізнесу. Тим самим продемонстрував зневагу до Українців, законів. Через це він НЕЗАКОННО займає посаду президента. Олег Толмачов молодець. Такі нікому зад лизати не будуть. Навіть так званому президенту.
Відповісти
Nа ви по життю таких обирали і будете обирати, а потім жалітись - то не ми!!! Tерпіли!!!
Відповісти
ага, у раші все по-іншому .... пуцьвіна час від часу міняють мєдвєдкіним
Відповісти
Бути ветераном чи героєм не дає право бути хамлом. Ми у своєму житті багато речей робим ,які нам не подобаються.
Відповісти
це зневага до першои особи в краині хоча він як президент ніякий і став він ним завдяки майдану
Відповісти
Порошенко перша особа? Насмішили. Та й по хамськи Олег Толмачов себе не вів. Просто виказав свою зневагу людині яка вважає себе президентом, от і все.
Відповісти
В Луцьку Поліщук з Пустовітом теж не хотіли виділяти кошти на реабілітаційний центр для учасників АТО. То в чому між ними різниця?
Відповісти
якщо перша особа дає обіцянки і не виконує,не виконує свій конституційний обовязок то про що це "говорить"
Відповісти
взагалі не розумію, про що дискусія. чувак вчинив як повинна вчиняти людина з хоч якоюсь гідністю та мозком, дивно, що це викликає подив.
Відповісти
В Україні керівництво має бути УКРАЇНСЬКИМ, і ніяким інакшим! На сьогодні нас окупували, нажаль! І до поки при владі будуть НЕ УКРАЇНЦІ, України не буде!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні