У Луцьку роми пресували таксиста, бо хотіли проїхатись «на халяву»

5
5
У Луцьку роми пресували таксиста, бо хотіли проїхатись «на халяву»
Троє молодих ромів вимагали у літнього таксиста, щоб той безкоштовно завіз їх у Ківерці.

Інцидент трапився у ніч на 14 травня, - пише колишній фронтмен гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вчора вночі став свідком того, як трійка молодих циганів агресивно пресувала таксиста, мовляв, "закинь нас в Ківерці". Таксист, літнього віку чоловік, навідріз відмовлявся то робити, потипу, нікого нікуди безплатно везти не буде", - пише він.

За його словами, як тільки водій намагався відкрити дверцята старого "Опеля", цигани били його по руках. Те ж відбувалося і тоді, коли він намагався зателефонувати комусь.

"Раптом, за метрів 50 від нас, зупинилася машинка патрульних і цигани оперативно знялися. Таксист перехрестився і поліз в машину", - резюмує Сергій Мартинюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дивно чому посольство США та міжнародні толерастичні організації не звертаються з занепокоєнням стосовно злочинної системної діяльності циган? цигани ведуть злочинну діяльність системно. а влада нічого не робить
Відповісти
Да їх потрібно 99% в один поїзд і в Антарктиду
Відповісти
Ні в якому випадку. Тільки в Індію назад додому
Відповісти
Правильну і адекватну політику щодо циган проводив Адолф Гітлер. Він розумів що це народ-паразит і підлягає знищенню. На жаль він не довів цю справу до кінця.
Відповісти
А *братів по цeху* таксистових нe було поряд?Зазвичай вони один одного виручають і прикривають. Могли би люди, що стояли поряд, виккликати поліцію. Просто цигани тримаються кучкою, а украінці завжди вроздріб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні