У Нововолинську попрощалися із загиблим воїном. ФОТО. ВІДЕО

1
0
У Нововолинську попрощалися із загиблим воїном. ФОТО. ВІДЕО
У Нововолинську поховали Олега Пушкарука, який загинув поблизу Золотого Луганської області.

Це відбулося 13-го травня, - повідомляє Буг.

Нагадаємо, вдома на загиблого бійця чекала 35-річна дружина та два маленьких сини – двох та п’яти років. Без батька залишився син від попереднього шлюбу.

Прощання із загиблим бійцем розпочалося біля будинку, куди прийшли родичі, близькі, друзі, бойові побратими, представники військкомату та міської влади, інші небайдужі мешканці.

Звідти тіло бійця на руках понесли на майдан Незалежності. Там його зустріли місцеві жителі, дехто ставав на коліна.

«Коли ми повернулися зі Станиці Луганської на ротацію, думали – вже звільнимося. Та поїхали знову на Схід в район Золотого Луганської області. Буквально приїхавши туди, частина поїхала у відпустку, в тому числі і я. Та в ніч з 8-го та 9-го почув звістку, яка мене «вбила». Олег мужньо виконував свій чоловічий обов’язок», - зазначив бойовий побратим Віктор Віленко.

У Свято-Духівському храмі за упокій Олега Пушкарука відслужили панахиду. Поховали бійця на старому кладовищі.

49-річний Олег Пушкарук був головним сержантом 9-ї роти 3-ї батальйонно-тактичної групи 14-ї окремої механізованої бригади. Службу проходив за контрактом. Загинув 9-го травня під обстрілами в районі Золотого Луганської області.
















Теги: війна, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За що Олег Пушкарук віддав своє життя? Чи підтромає суча влада його дітей? Коли ми побачимо в тому порошенківському ато синків чиновників? Чому чиновники не хочуть захищати Україну? Коли перестануть гинути КРАЩІ нащі громадяни захищаючи щурів на банковій, у парламенті, місцевих кнурів? Влада дай відповідь хоч на одне питання. Поки відповіді немає нашим воїнам нічого робити на сході.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні