--> Корисні волинські солодощі від «Pasternak»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Корисні волинські солодощі від «Pasternak»*

0
0
Корисні волинські солодощі від «Pasternak»*
У рамках фестивалю вуличної їжі Lutsk food fest волинський виробник корисної їжі «Pasternak» презентував свою продукцію.

Нагадаємо, що у Луцьку 12 та 13 травня проходили гастрономічні гуляння на території замку Любарта.

Засновники нового старт-апу Юлія Ютовець та Сергій Рижков запевняють, що для започаткування нового бізнесу не потрібно боятись спитати поради у досвідчених підприємців. Також, для своєї продукції використовують виключно волинські продукти.

«Думали, яким зайнятись бізнесом, аналізували ринок. На Волині добре розвинуте фермерське господарство тому зупинили вибір на такій продукції, а саме сушені фрукти та овочі. Більшість виробників заморожують урожай та переправляють закордон, а ми вирішили її засушувати», - розповідає Юлія.

Сергій доповнює, що потрібно мати надійного партнера, який має досвід у торгівлі та виробництві.

«Потрібно мати людину з досвідом та ідею, адже на початках буде дуже багато помилок і порада від досвідченого товариша важлива.»

На фестивалі вуличної їжі «Pasternak» презентував безліч смаколиків: корисні чіпси з яблук та гарбуза, в’ялені томати, прохолодні напої на основі березового соку, приправи власного виробництва та багато інших цікавих продуктів.

«Ми обрали виключно волинський продукт яблука, цукати, фрукти також від постачальника. Такі солодощі дуже корисні для дітей»

Основна мета виробництва показати, що солодке можна замінити на аналогічно смачні, але корисні продукти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні