«Дякую, мам». Як відомі волиняни вітають із Днем матері

0
2
«Дякую, мам». Як відомі волиняни вітають із Днем матері
Найсвятіший день – свято всіх Мам. Соцмережі майорять вітаннями, світлинами тих, які дали життя відомим волинянам, виховали їх успішними і вивели у широкий світ.

Тепло, щиро, оригінально кожен старається привітати своїх матусь і матусь своїх дітей зі святом. Хтось віршами, хтось світлиною із коротким, але багатозначним: «Вітаю, мам!».

«Волинь24» пропонує добірку вітань від відомих краян до Дня матері. Дивіться, які у них славні мами та дружини!

Ростилав ВАЛІХНОВСЬКИЙ, пластичний хірург:

Мама дарує нам життя та сповнює його турботою і радістю.
Мама любить нас безмежно, як далеко ми б не були.
Бережіть своїх рідних, цінуйте та дякуйте за кожну хвилину! З Днем матері, Мамо!


Наталія ПОПОВА, волонтер:

З Днем Мами - Матуся!
Казати зайвих слів не буду,
Мені дала ти мир, життя.
З днем мами тебе вітаю,
Моя матуся дорога.
Твоє терпіння славлю в свято,
Добро у сонячній душі,
Здорова будь, моя рідненька,
Я всім завдячую тобі.
Нехай не плачуть твої очі,
Ночей не буде хай без сну,
Я хочу бачити, кохана,
Лиш посмішку твою ясну.


Тарас БОЖИДАРНІК, професор ЛНТУ:

Щирі вітання всім жінкам з Днем матері! Хай все задумане Вами здійснеться, щоб діти завжди радували своєю людяністю, успіхами, здоровими посмішками та щирими обіймами! На фото мамочка моїх двох чудових діток, яка є берегинею сімейного затишку, мудра казначей, педагог - мотиватор та надійна наша опора! Любимо тебе, будь щаслива!


Сергій КОШАРУК, заступник голови Волинської ОДА:

Найважливіших жінок у нашому житті - наших мам, матусь - вітаю зі святом!

Бажаю вам гордості за ваших дітей та довгих років щасливого материнства. Нехай ваші діти вас поважають і дарують увагу кожну вільну хвилину.

Дякую своїй мамі за життя! Слава Богу ти лишаєшся здоровою, енергійною, сповненою сил та планів на майбутнє, готовою допомогти усім та кожному! Я ціную тебе понад усе і зроблю усе можливе, аби якомога довше бачити усмішку на твоєму обличчі.

Діти, любіть своїх мам усім серцем! Бо повірте, виховати сина чи доньку або навіть декількох - це героїчний вчинок!


Роман РОМАНЮК, керівник Волинського центру зайнятості:

Наші дорогі, найкращі матусі! Щиро вітаю вас зі святом!
МАМА – це не просто слово, це – цілий Всесвіт для дитини! Мама – це наш земний Ангел-охоронець! Мама – це людина, яка завжди нас підтримає і буде любити, незважаючи ні на що! Мама – це найтепліші та найніжніші руки, найдобріше серце, найщиріша посмішка, безмежна віддача, любов, ніжність, мудрість. Материнство – маленький подвиг жінки!

Ніколи не втомлюся дякувати двом своїм найріднішим жінкам – мамі, яка дала мені життя, навчила цінувати його та віддала частинку себе мені, та дружині, яка зробила мене найщасливішим чоловіком, подарувавши двох синочків! Спасибі вам, мої дорогі! Безмежно вас люблю, неймовірно ціную, обіцяю робити все, що в моїх силах, аби ви були максимально щасливими!

Любі матусі, пам’ятайте, ви найдорожчі, найрідніші та найкращі для своїх дітей! Тож нехай вас переповнює любов, яку ви віддаєте своїм чадам, нехай ваші очі сяють щастям, хай кожен новий день материнства приносить приємні емоції, радість та гордість за своїх дітей! Здоров’я вам, наснаги та божої ласки! Нехай кожна мить, дорогі матусі, буде неповторною! Спасибі вам за життя, за підтримку, за любов!



Катерина ДУЛАПЧІЙ, піар-менеджер:

Зранку отримала надзвичайний сюрприз! Сніданок у ліжко!! Та ще й з такою сервіровкою і зі словами любові! Дякую, донечко!!! Вітаю і я усіх мамусь зі святом! Побільше сюрпризів у житті!!!


Вячеслав РУБЛЬОВ, депутат Волинської облради:

Намагався ніколи не засмучувати маму. Вона дуже хотіла, аби я був медиком, бо в нашій родині це сімейна справа. Я вивчився і працював медбратом, проте вирішив змінити професію. У тому, що покинув лікувальну справу, мама мене підтримала. В усьому, що я роблю, намагаюся не розчаровувати її, бо бачити мамині сльози – найбільш болюче для мене.


Тетяна ВЛАСОВА, співачка:

Мамочка, зі святом, люблю тебе!


Надія ХВИЩУН, депутат Волинської облради:

У дитинстві мама завжди була для мене втіленням доброти, любові та сердечного тепла. Маленькою дівчинкою я зі справжнім, властивим лише дітям захопленням дивилася на маму. Вона власним прикладом навчила мене найголовніших жіночих цінностей, раціонально ухвалювати рішення, поважати інших. Мама завжди вчила нас підтримувати та допомагати одне одному. Нині ми, діти, вдячні їй за кожну пораду, за теплі слова, за те, що завжди вчила нас радіти навіть найменшому успіху й ніколи не втрачати надію.


Надія Рогозіна, журналіст:

А у мене найкрутіша мама в країні!
Зі святом, мам!


Олександр ОМЕЛЬЧУК, депутат Волинської облради:

Найтепліші спогади дитинства нерозривно пов’язані саме з мамою. Скільки ж радості було, коли мама водила мене на річку, або ж як збирала до школи. Вона підтримувала мене в будь-яких ситуаціях.

Лише зараз, коли сам виховую трійко діток, розумію, скількох зусиль та переживань це вартує. Сьогодні я намагаюся якомога частіше спілкуватися з мамою, бути уважним до кожного її слова, адже понад усе мені хочеться віддячити їй за підтримку, тепло, за те, що вона донині залишається моєю розрадницею та натхненницею. Дорога матусю, щиро вітаю тебе із Днем матері.


Петро САВЧУК, ректор ЛНТУ, депутат облради:

У День матері з особливим трепетом та ніжністю згадуємо про тих, хто дарував і дарує нам життя та любов.
Зі святом, найрідніші!


Михайло ІМБЕРОВСЬКИЙ, депутат Волинської облради:

МАМА - це наймиліше у світі слово! Вітаю Вас моя люба матусю, дякую за життя і за неймовірну турботу, і працю! Вітаю тебе моя люба серцю Оксана Імберовська і дякую за те, що подарувала мені щастя відчути радість батьківства! Ніколи не втомлюсь дякувати Богу, що маю вас, а також молю Його, щоб благословив і тобі, моя доню Diana Imberovska відчути ту радість материнства!

Щирі вітанні усім жінкам, любі наші, сердечно вітаю вас зі святом, безмежної любові та твердої віри зичу усім вам, здоров'я і радості!!! Хай Господь благословить усіх вас!


Валентин Малиновський, професор СНУ імені Лесі Українки:

Сердечно вітаю всіх мам з Днем матері!
Ви даруєте життя і є берегинями родин.
Напередодні моїй матері Олександрі виповнилося 80 років. Нехай Господь пошле тобі, мамо ще багато літ у доброму здоров'ї!
Вітаю найрідніших - дружину Ларису і невістку Юлію, які подарували сина Сергія і внучку Даринку.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні