«Вразив дух совка», - лучани про нинішній Чорнобиль. ФОТО

4
5
«Вразив дух совка», - лучани про нинішній Чорнобиль. ФОТО
Лучани підприємець Богдан Климчук та керівник ІТ-компанії Андрій Сірук діляться враженнями та світлинами з подорожі до Чорнобиля.

Добірку фотографій вони опублякували на своїх сторінках у соцмережах.



Серпи та молоти – на фоні міста-пустки. Стіни-руїни, які поволі у соціуму відвойовує природа. Символічні каруселі, які давно вже нікого не катають у міському парку. Порожні квартири... Це треба бачити, наголошує Богдан Климчук.



«Чорнобиль. Це лякливе слово поступово стає однією з найцікавіших українських туристичних дестинацій. Довгий час вагався туди їхати і мав, як і більшість із нас, спотворене уявлення про це місце. Під час сьогоднішньої мандрівки розвіяв міфи про мертву зону, якою бігають двоголові тварини, побачив лиш сотні туристів та надзвичайно захоплюючу атракцію. І так, випереджу ваше питання, радіація там є, але за впливом на організм, якщо ходити там де можна, це - як переліт з Києва в Берлін.

Якоюсь мірою це як подорож в минуле, оскільки там дійсно час зупинився у 1986-му. Та найбільше вразили закинуті помешкання, які передали дух совка. Однакові меблі, плитки, шпалери на фоні серпів, молотів і Лєніна вдало доповнювали екологічну халепу.

І знаєте, здається, я знайшов чудове місце для компактного проживання наших доморощених колаборантів, любителів комунізму, руського міра і поїздок в Брянськ. Нічого б така резервація вийшла б :)» - пише Богдан Климчук.

Фото Богдана КЛИМЧУКА та Андрія СІРУКА.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки паркан високий бетонний спорудити,щоб ота чума знов не розповзлася...
Відповісти
сметанін, саган, волянюк, левчук та інші фанати совка - переселяйтись туди жити
Відповісти
інколи мені здається, що патріотичним масам вийняли мозок та замінили сіру речовину (якої там в основному і не було) на коричневу. це ідіотські гігікання над місцем катастрофи світового масштабу. якісь абізяни з фотіком. Прип'ять була таким же містом, як і всі інші сучасні українські міста. Але йому не пощастило. Такі ж зруйновані місця можна знайти і в Луцьку, хоча тут крім нашестя рагулів катастроф і не було. і що далі?
Відповісти
У СРСР був БАМ (Байкало-амурська магістраль), цілина, а для неокомуністів України хай оголосять ВЧЗ (відбудова чорнобильської зони).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні