--> Три золота і дві бронзи: волинський ужинок на «Іграх нескорених» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Три золота і дві бронзи: волинський ужинок на «Іграх нескорених»

0
-1
Три золота і дві бронзи: волинський ужинок на «Іграх нескорених»
Ветерани АТО з Волині гідно виступили на змаганнях для мужніх пітріотів.

Про результати волинської команди повідомила волонтер Наталія Попова.

«Команда волинських ветеранів АТО повертається з Києва додому з Ігор Нескорених!! З фіналу національних змагань!!! Для нас всі УЧАСНИКИ - ПЕРЕМОЖЦІ! Але як приємно, що на Волинь їдуть 3 ЗОЛОТИХ і 2 БРОНЗОВИХ МЕДАЛІ!! Вітаємо Майю Москвич та братів Оксентюків із ЗОЛОТОМ!! Вітаємо Хомика Богдана і Уніфортовича Руслана із БРОНЗОЮ!! ПИШАЮСЯ ВАМИ!!!!» - написала жінка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фінальна частина відбору до збірної України з Invictus Games (“Ігор нескорених” серед для поранених військових) відбулася у суботу, 12 травня, в Києві. За 15 місць у команді, яка представить Україну на Іграх нескорених-2018 у Сіднеї, змагалися 172 ветерани та військовослужбовці з усієї країни, які вирішували долю 60 медалей у восьми видах — бігу, велоперегонах, веслуванні на тренажерах, пауерліфтингу, плаванні, стрибках у довжину, стрільбі з лука та штовханні ядра.

Кожна з медалей — квиток до числа кандидатів, з яких обиратимуть 15 учасників збірної. На церемонії нагородження переможців були присутні президент Петро Порошенко з дружиною Мариною та міністр оборони Степан Полторак.

Президент вручив медалі переможцям, відзначивши незламний дух українських воїнів. Також глава держави оголосив про створення нової системи реабілітації для українських військовослужбовців та ветеранів. Відповідний указ Петро Порошенко підписав безпосередньо на церемонії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні