Владику Михаїла з Днем народження привітав голова Соцпартії

1
-12
Владику Михаїла з Днем народження привітав голова Соцпартії
Голова Соціалістичної партії України Ілля Кива в Луцьку привітав митрополита Луцького і Волинського Михаїла з Днем народження.

Разом з членом політради Соцпартії Сергієм Возним, Іваном Галунгою та головою Волинського обласного осередку СПУ Анатолієм Костиком Ілля Кива у Свято-Троїцькому кафедральному соборі Луцька привітали владику зі святом.

Насамперед Ілля Кива побажав митрополиту сили і стійкості.

«Приїхали, аби віддати шану і привітати Вас з Днем народження. Хочу побажати, аби Господь дарував Вам сили і стійкості, бо в цій війні потрібна насамперед стійкість», - побажав голова Соцпартії імениннику.

Ілля Кива разом з колегами подарували митрополиту панагію – невелику ікону з образами Богоматері, що носять на грудях єпископи як знак архієрейської гідності.

«Це зробили під замовлення, для того щоб Матір Божа вас оберігала і давала вам сили і захисту», - зауважив керівник СПУ.

Владика Михаїл одразу одягнув панагію, яка слугуватиме йому для проведення церковних таїнств.

Гостям з Києва митрополит провів невелику екскурсію собором та розповів історію храму.

Ілля Кива разом з колегами по партії помолилися за мир в Україні.
Окрім вітання, голові Соцпартії вдалося обговорити з владикою і важливі для України теми.

«Будемо працювати з владикою Михаїлом над зміцненням української православної церкви та створення умов для розвитку Української автокефальної церкви. Владика Михаїл - це та людина, яка на теренах Волині має найбільший авторитет священнослужителя та найавторитетніший серед релігійних діячів», - розповів про плани на співпрацю з митрополитом Ілля Кива.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один другого варті.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні