Скандальний німець пояснив, чому поставив на вуха луцьку поліцію

34
-2
Скандальний німець пояснив, чому поставив на вуха луцьку поліцію
Громадянин Німеччини Антон Шлей, якого у Луцьку затримали патрульні поліцейські, обурений тим, що йому не надали безкоштовного адвоката та не показали на відео порушення ним правил дорожнього руху.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

З ПАТРУЛЬНИМИ ГОВОРИВ ЛИШЕ НІМЕЦЬКОЮ

Нагадаємо, ввечері 10 травня у Луцьку двоє німців на кабріолеті Мерседес С класу порушили правила дорожнього руху, а коли їх зупинили патрульні, взялись тікати.

На перехресті проспекту Соборності та вулиці Воїнів Інтернаціоналістів автомобіль повернув направо, хоча там був дозволений рух лише прямо. І водій, і пасажир переконували, що не розуміють української та розмовляють лише німецькою.

Врешті патрульним вдалось знайти перекладача та доставити водія у міськвідділ поліції, де на нього склали постанову за порушення правил дорожнього руху. Підписувати документ чоловік відмовився.

«РОСІЙСЬКОЮ РОЗМОВЛЯТИ НЕ ЗАХОТІВ»

У коментарі журналістам Антон Шлей розповів, що довго жив у Казахстані, тож розмовляє російською і «на 30%» розуміє українську. Однак того вечора «принципово» вирішив розмовляти лише німецькою.

«Хотіли подивитись, як працюють поліцейські в Україні, як вони поводяться з іноземцями. Ми могли і російською розмовляти, якби нас попросили, але не захотіли», - пояснив чоловік.

«Ми їхали з друзями відпочивати в «Оперу» (нічний клуб, - ред.), коли нас зупинила поліція. Поліцейський почав стукати по машині, за що я йому зробив зауваження. Поліцейські не представились і не пояснили, чому нас затримали, тому ми і від’їхали», - пригадав він.

Далі чоловіка знову затримали, тож він разом з пасажиром почали вимагати перекладача та безкоштовного адвоката.

«Адвоката нам так і не дали, а перекладати приїхав якийсь друг поліцейських, який багато німецьких слів просто не знав. Нам заблокували виїзд, крутили мені руки – синець залишився. Забрали документи на машину і віддали їх тільки у відділку. Зачитати мої права німецькою так і не змогли. Лікаря просив викликати, то він тільки через три години приїхав, але нічого не зробив», - додає Антон Шлей.

Він каже, що постанову патрульних не підписав, бо правил дорожнього руху не порушував: «Вони ж не показали на відео чи фото, що я щось порушив. А якщо доказів нема, значить нема і порушення».

«Між собою вони ще говорили, що хочуть машину в угон поставити. На якій підставі? Я ж на ній якось кордон перетнув?» - дивується німець.

Він розповідає, що приїхав в Україну лише на кілька днів. Довести справу до кінця сам не зможе, тож найняв адвоката, який подасть скаргу на патрульних до прокуратури.

ПОДАТИ ДО СУДУ У НІМЦЯ НЕ ВИЙДЕ

Речниця управління патрульної поліції у Волинській області Ольга Бузулук підтвердила, що виклик до такого водія був. Він мовляв поїхав у забороненому напрямку і тим самим порушив частину 1 статті 122 КУПАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху). За це на водія виписали постанову з 510 гривнями штрафу.

«Патрульні усе зробили правильно – доставили водія до міськвідділу для встановлення особи. Власними силами знайшли перекладача – якихось закріплених за поліцейськими просто немає. Оформили постанову», - пояснює прес-секретар патрульних.

З її слів, водій не зможе звернутись до суду зі скаргою на поліцію, адже не підписав постанову і не отримав її копію.

«Єдиний вихід – прийти у міськвідділ поліції і написати скаргу. А поліція направить свою постанову у виконавчу службу – нехай вона вирішує, як стягнути штраф», - додала Ольга Бузулук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Совєтський єврей вивчив німецьку у ФРН, а в Україні не хочуть вчити українську. В камеру тре було відправити за опір поліцейським, там люблять молоді дупки.
Відповісти
Поліцаї неправі, неадеквати. брехня бузулук, що вигорожує реформу, яка не вдалась, смішна . Є відео, ні перекладача, ні адвоката не забезпечили, поліцаї їхали позаду та придумали казку
Відповісти
Якого перекладача? Ви чули, що сказав "німець" про поліцейських: "Між собою вони ще говорили, що хочуть машину в угон поставити..." Звідки він, який не знає мови, може знати про що говорили між собою поліцейські? Це кремлівська провокація, для дестабілізації нормального життя в Україні.
Відповісти
Єврей?!ти на себе подивися в зеркало! До мене приїхав в гості! І не зобов'язаний звітувати перед тобою! А ти всі мови знаєш? Дай Бог, щоб ти опинився в Німеччині і в такій ситуації..і закрили десь...думаю твоя попа там була б популярна...чи може і тут вже є попит
Відповісти
А ти дурню старий знаєш німецьку? Як ти вже остогид зі своїми дебільними коментами.
Відповісти
читаючи коментарі дідо ,і задумуєшся чи всі люди такі тупі як це створіння що пише таку дурню
Відповісти
Молодці 'Копи', знову показали свою повну тупість!,був свідком даної події. Туп...і ді...ти!Далі без коментарів....
Відповісти
Хтось з вас там був, щоб писати? Штраф виписали?да...наша міліція, нічого дивного! Навіть перед іноземцями прославилися! Перш ніж щось робити і говорити треба думати!!!! А міліція не мала права так чинити !
Відповісти
Все добре, то друзі-полісмени Капустинського, зірки ютюба (той що без причини на Атошник НАК ну вся та крутив його біля Старого ринку), клоуна та невігласа , елементарні речі не можуть вивчити, позорище.. . Прокладають шлях у Європу, цікаво як посольство Німеччини звернеться по даному випадку до міністра...
Відповісти
Роман це ж не лоху українцю розказувати . Якщо посол звернеться до міністра , то поліцаї будуть свою дупу підставляти аби не звільнили .
Відповісти
Молодці копи. Не перекладача, а депортувати потрібно маленького сіоніста. Нехай поважає закони та порядок країни,куди приїхав у гості
Відповісти
Патрульна поліція через міграційну службу передала запит для прикордонної служби ,для поглибленої перевірки цього іноземця при перетині українського кордону.
Відповісти
Поліція німечини не є кращою по відношенню до українців.
Відповісти
План-шатун в дії. Вуха кремлівських ФСБшників стирчать. Таку провокацію влаштовують чекісти.
Відповісти
а як би така ситуація була з учасником АТО поліцейський теж був правий ?
Відповісти
Чи горланили що коп мужа що не дав порушили учаснику ато закон
Відповісти
Поліцейські ввічливі до громадян доти, поки громадяни ввічливі до поліцейських. Бикоту та рагулів потрібно ставити у стойло.
Відповісти
дідо ти певно падло мусарске, якого ставили в одне місце .
Відповісти
Щось товсте ставили
Відповісти
а ти хто? ... полупокер?.. На лагері таки люблять старі дятьки... На волі блатикаєшся, а на лагері сидять тихо під шконкою.
Відповісти
дідо ,ну от бачиш ти сам знаєш де люблять ,і що треба робити . Там мусарків люблять
Відповісти
Ви вже дорогі лучани зробили хлопця геєм, кралієм, злісним порушником...що далі? Ти дорогенька впевнена? То фігня, що він з дівчатами їхав а за ним прийшла дружина? Справжні українці!
Відповісти
А может он наркобарон еще? Точно! Бетмен! Танюш, а может ти проверишь или проверяла, а он не дался? Просто я знаю его лично!!! Во первих, не гей я проверяла! Во вторих, он хороший друг!так что лумай дорогай, голою!
Відповісти
Добры день
Я бы хотел извенитца за свой русский
Моё задержания полицией было не закона все права человека были нарушены нам не предоставили не адвоката ,переводчика полиция все время не паказовала свои Должностные удостоверения вели себя не одекватно стучали по мошинн на что были не однократные замечания от меня посли того как было выеснино что на нас ничиго нет и полиция не можит нас зодерживать Украинская полиция делаит так они от ходят в сторону 3-4 человек цитирую что они говорят ( у нас на него ничиго нет мы не можим его доставить в учатак и задержать на что один из полицейских отвечаит мы можим обьявит что машина в угоне и тогда мы можим его задержать ) вот иза токих полицейских токая хорошая и Красивая Строна не можит в ступить в евро союз немецкое консульство будит вести проверку о тагже в прокуротуре будет возбуждино дело по привишению должоснух полномочий хочу с козать что токого хамство у меня первый раз в Украине почему иза токих полицейских должна страдать вся страна все документы были предоставлен полици а тагже и паспорт от токой полицие толко могут дети у бигать по кустам и думаю что они не догонят я готов прити в зал если они выйдут на ковер хотелосьбы и по блогодорить девушку полициску котора меня опсуждала с колегой цетирцю он (Милашка
Відповісти
блогодорить девушку полициску котора меня опсуждала с колегой цетирцю он (Милашка
Відповісти
Хммм...Милашка
Відповісти
Нет чтобы просто извинится и дело в шляпе, так нет нужно себя показать во всей красоте...
Відповісти
Стыдно за полицию
Відповісти
радІ правди я звернувся в консульство ,хай цих недоделкі в патріотів опустять на землю . слава правді .не прости цього хлопче. штраф це таке відносини до людини перш за все .
Відповісти
Еслиб эти законы были их бы в 1 очередь исполняли (Полицеские)но как то не видно проста свинство жалка простых людей
Відповісти
Я не верил в ночали что полиция так себя видет но у вы это правда я так понимаю люди каторие пишут тут всякий брет вы очень плоха васпитаны так как и полиция Хотя они и пишут сами
Відповісти
гАнтон, приєдіш в Німеччіну, пошлі паліцейского нахер, ілі праєдь на красній цвєт светофара.
Відповісти
Хотелась бы сказать спасиба Прокуротури нашему Адвакату и Пасолству спасиба друзьям каторие нас подерживают и всегда рядом спасиба что вы есть
Відповісти
Антон покажи в європі які свінтуси при державних посадах . правди в Україні немає . Європа назавжди . Ми з тобою за правду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні