Схожий на «Рornhub», - луцький дизайнер про новий бренд України

2
0
Схожий на «Рornhub», - луцький дизайнер про новий бренд України
Луцький дизайнер Дмитро Авраменко каже, що новий бренд України схожий на лого «Рornhub» - одного з найвідоміших порносайтів у світі.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Так, Кабінет Міністрів України затвердив новий бренд України для презентації держави у світі. Логотип Ukraine NOW UA («Україна ЗАРАЗ») розробила та ж компанія, що брала участь у розробці логотипу Євробачення 2017 у Києві – агентство Banda Agency. Логотип має стати єдиним та основним елементом дизайну для проції України у світі. Бренд розробили безкоштовно.

«Логотип близько року розробляла доволі сильна команда дизайнерів, але навіть за ніч можна було зробити краще», - зазначив Дмитро Авраменко.

За словами дизайнера, новий бренд країни повторює логотип «Рornhub».

«Обидва логотипи складаються з трьох частин зі схожим шрифтом та кольорами. Можливо, у когось із дизайнерів ця думка виникла підсвідомо. Не думаю, що вони вкрали ідею. Але навіть попри це ніхто не відмінятиме бренд України», - наголосив він.

Дмитро Авраменко додав, що у бренді немає ідентифікаторів, окрім жовто-блакитної гами, які б прив’язали його до території України.
«Логотип не вражає», - підсумував дизайнер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як часто "луцький дизайнер" відвідує pornhub? друге питання, чому він себе вважає дизайнером?
Відповісти
ото вже дійсно,рік потратити на таке творіння ,то вже треба мати "талянт"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні