Керівником йому ніколи не бути, - Олександр Савченко про Волянюка

10
8
Керівником йому ніколи не бути, - Олександр Савченко про Волянюка
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко заявив, що Олександр Волянюк, який засвітився на урочистостях в Росії, ніколи не обійматиме більше посади у керівних органах.

Про це стало відомо 11 травня під час візиту активістів до очільника області, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

До ОДА прийшли понад десяток атовців та громадських активістів, аби передати її керівнику звернення. У ньому вони просили розглянути доцільність перебування Волянюка на посаді голови Громадської ради при ОДА.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

На думку атовців, така поведінка суперечить принципам моралі. Адже такою поведінкою Волянюк заперечує свою можливість очолювати Громадську раду при ОДА.

«Про те, що Волянюк ніколи в житті не буде у складі керівних органів навіть громадського статусу – я вже давно прийняв це рішення…. Я вже вчора направив всі офіційні листи всім нашим правоохоронним органам. Я взяв на себе відповідальність», - сказав посадовець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і хто з тих ходоків АТОвці? :) По пару тижнів побули, а зараз у формуваннях, що працюють на замовлення! Хто з них де працює і що корисне робить? Кушнєр, що втік з громадської посади бо грошенят не було де піляти? :)
Відповісти
з бліндажу вєщаєш?
Відповісти
які керівні посади?!Його місце на нарах!
Відповісти
бачу на фото Янкі і Хорвата,які з2014 по 2016 були бійцями полку Азов.Вони мають повне право спитати за такі вчинки.Хочаб з поваги до світлоі пам‘яті про загиблих побратимів!!!Мужики молодці.кожен мусить відповісти за своі вчинки.Слава Украіні!!!
Відповісти
Тоже правильно
Відповісти
Про яке керування мова, бля?! Людина шукає тільки лайно. Тиводар, підпільна армія Палиці, п*яний за кермом, суди і пересуди, безробіття, поїздка в рашу, зближення з проросійською сучкою, розрив з сімєю... Купа банальних помилок, які складно виправити.
Відповісти
Савченко пІшов на поводу атавістів...!!!
Відповісти
Вася- ти супер! В точку!!
Відповісти
"Ніколи у житті не буде у складі керівних органів" наше життя таке що нікому не відомо що буде через рік, а тут прям ніколи у житті...
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/pochatok-novogo-navchalnogo-2016-2017-roku-v-ukraini.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/mobilizaciya-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-traven-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pidvishhennya-pensi%d1%97-z-1-chervnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні