«Вона мучилася на сцені», - Конах про росіянку на Євробаченні

4
-6
«Вона мучилася на сцені», - Конах про росіянку на Євробаченні
Волинська співачка Галина Конах вважає, що Росія підставила співачку Юлію Самойлову, відправивши її представляти країну на конкурсі «Євробачення 2018».

Про це вона розповіла інтернет-виданню «Волинь24».

«Я не думаю, що у Юлії було стовідсоткове бажання вийти на сцену і бути, об’єктивно кажучи, чи не найгіршою учасницею. Мені здається, що російські організатори просто підставили людину, яка має обмежені можливості. Однак треба віддати належне, що у неї був хороший номер, хоч всю роботу виконали бек-вокалісти», - каже співачка.

Вона додає, що доцільно було б організувати Паралімпійські вокальні змагання, аби всі учасники були на одному рівні та мали однакові можливості.

«Дуже шкода цю дівчину, бо мені здавалося, що вона просто знепритомніє на сцені. Звісно, я знаю людей з обмеженими можливостями, які стали світовими зірками. Однак для того, аби бути професійним вокалістом, треба мати здорове тіло, а Юля Самойлова його не має», - пояснює Галина Конах.

З її слів, відправити дівчину на інвалідному візку представляти Росію – це підстава.

«Бо я не думаю, що вийти на сцену цього конкурсу – це було її стовідсоткове бажання. Було видно, що вона мучилася, співаючи», - вважає артистка.

Довідково:

Юлія Самойлова з дитинства, пересувається на інвалідному візку і має першу групу інвалідності за спадковим захворюванням. У 13 років їй був поставлений діагноз спинальна аміотрофія Вердинга — Гофмана.

До слова, Самойлова відвідувала окупований Російською Федерацією Крим, всупереч законодавства України. 22 березня 2017 року Служба безпеки України прийняла офіційне рішення про заборону в'їзду Юлії Самойловій на територію України на три роки, зважаючи на антизаконне відвідування нею анексованої території Криму.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зате вона після виступу влаштувала гарну фотосесію з прапором неіснуючоіі держави..
Відповісти
Вже б мовчала краще! Ще її думки ніхто не чув :) Теж мені - експерд :))) Оцинку вже дали у Європі, а Конах немає чого лізти і піаритись!
Відповісти
Думка Конах відповідає результату Рашавиступу .
Відповісти
Згоден з думкою автора статті на 100 відсотків. В мене таке саме було враження що дівчина знепритомніє і відправляти її на євро було помилкою і знущанням.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні