В аварії під Луцьком постраждали троє людей

2
2
В аварії під Луцьком постраждали троє людей
На вулиці Глушець у селі Рованці Луцького району в автопригоді постраждали два водії транспортних засобів, пасажира госпіталізували.

За кермом легковика «Volkswagen» перебував 20-річний лучанин, - повідомляє поліція Волині.

Нагадаємо, у четвер, 10 травня у селі Рованці зіткнулися дві автівки. За словами очевидців, "Мерседес" їхав зі сторони Луцька. Водій автівка "Фольксваген Гольф" хотів обігнати, проте втаранився у "Мерс".

Водій виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в автомобіль «Mercedes-Benz», під керуванням 49-річного жителя Луцького району.

У результаті ДТП пасажира легковика «Volkswagen», 45-річного жителя Луцька, госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні. Обидва водії транспортних засобів також отримали тілесні ушкодження, не госпіталізовувалися.

Автомобілі зазнали значних механічних ушкоджень.

За фактом автопригоди триває перевірка. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от вам і бляхи...щиро співчуваю, таких фольців - треба штук 10 продати, щоб на ремонт того мерса вистачило...хоча, який нафіг ремонт - там нового треба купувати ))
Мож бляхарі скинуться, та допоможуть свому "брату по розуму"?
Відповісти
Краще б тобі на рощум скинулусь
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні